https://showup24.tv/PaulaLuxuryEroticShow
https://showup24.tv/profile/PaulaLuxuryEroticShow
Mr.B pisze:Tyle zwrotów akcji... ten temat robi sie coraz ciekawszyJuż pomijając fakt, że pranie brudów na forum publicznym nie jest słusznym wyborem to... kontynuujcie
jay pisze:Mr.B pisze:Tyle zwrotów akcji... ten temat robi sie coraz ciekawszyJuż pomijając fakt, że pranie brudów na forum publicznym nie jest słusznym wyborem to... kontynuujcie
może w ten sposób chcą ją zmusić do oddania kasy
BATMANmkr90 pisze:
robinek, jeżeli to prawda z tym, że Paula blokowała hardrafatusa na twoją prośbę to… super ku.wa !!! Tzn. ujmę to tak- hardziuniu jak się z kimś „nie kocha”(jak on to mówi), to prowokuje do sprzeczek na czacie. Jest głupi i zarazem protekcjonalny, a to wybuchowa mieszanka, bo takiemu aż się chce pokazać jego miejsce w szeregu. Gdy ma z kimś problem to nie odpuści, tylko napie.dala na typa jaki jest głupiutki, gość się wkurza i jest akcja. Paula się wkurza, przywołuje obu do porządku, ale hardziu ma spryt karalucha! Naubliża, a gdy jest gorąco, to mówi, że cię kocha, co też jest impertynenckie i dla niektórych ciężko się zatrzymać i leci ban. Więc w kwestii profilaktycznego bana dla hardrafatusa, nie jest to ujma, tylko dbanie o porządek na transmisji.
HardRockCaffe666 pisze: ...Wiem bo już miałem kiedyś do czynienia z podobna sytuacją że jeden typek chciał żeby mnie usunęła z transmisji.
goldie pisze:HardRockCaffe666 pisze: ...Wiem bo już miałem kiedyś do czynienia z podobna sytuacją że jeden typek chciał żeby mnie usunęła z transmisji.
hehehe czyżbyś o mnie wspominał hardrafatusie !?! lol
pozdrawiam Chard xd
HardRockCaffe666 pisze:goldie pisze:HardRockCaffe666 pisze: ...Wiem bo już miałem kiedyś do czynienia z podobna sytuacją że jeden typek chciał żeby mnie usunęła z transmisji.
pozdrawiam Chard xd
I co okazało się że masz za krótkie raczki żeby coś wskórać u Pauli.Był jeszcze w mojej karierze oprósz ciebie jeszcze jeden typek który prężył tez u niej na czacie muskuły niestety Paula jak już wszyscy tu zauważyli nie należy do kobiet które lubią jak im się mówi co maja robić.Wiec nie wierze z żadne słowo tego FLUSTRATA robinka29.Po prostu koleś stara się nieudolnie mi ją tu obrzydzić.I tyle w tym temacie.![]()
![]()
![]()
HardRockCaffe666 pisze:goldie pisze:HardRockCaffe666 pisze: ...Wiem bo już miałem kiedyś do czynienia z podobna sytuacją że jeden typek chciał żeby mnie usunęła z transmisji.
pozdrawiam Chard xd
I co okazało się że masz za krótkie raczki żeby coś wskórać u Pauli.Był jeszcze w mojej karierze oprósz ciebie jeszcze jeden typek który prężył tez u niej na czacie muskuły niestety Paula jak już wszyscy tu zauważyli nie należy do kobiet które lubią jak im się mówi co maja robić.Wiec nie wierze z żadne słowo tego FLUSTRATA robinka29.Po prostu koleś stara się nieudolnie mi ją tu obrzydzić.I tyle w tym temacie.![]()
![]()
![]()
gracjano pisze:HardRockCaffe666 pisze:goldie pisze:HardRockCaffe666 pisze: ...Wiem bo już miałem kiedyś do czynienia z podobna sytuacją że jeden typek chciał żeby mnie usunęła z transmisji.
pozdrawiam Chard xd
![]()
![]()
FRUSTRATA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! do szkoły głąbie
pozdrawiam Chard xd
I co okazało się że masz za krótkie raczki żeby coś wskórać u Pauli.Był jeszcze w mojej karierze oprósz ciebie jeszcze jeden typek który prężył tez u niej na czacie muskuły niestety Paula jak już wszyscy tu zauważyli nie należy do kobiet które lubią jak im się mówi co maja robić.Wiec nie wierze z żadne słowo tego FRUSTRATA robinka29.Po prostu koleś stara się nieudolnie mi ją tu obrzydzić.I tyle w tym temacie.![]()
![]()
![]()
HardRockCaffe666 pisze:Kochana Paulino![]()
![]()
![]()
.Piszę to tutaj żeby to wszyscy wiedzieli i żeby do ich pustych główek wreszcie dotarło, że mogą dalej tu wylewać na ciebie wiadra pomyj, pisać jaka to jesteś złą ,wyrachowana,podła i kłamliwa. I tak na prawdę to pierdole czy coś tam o mnie temu kretynowi pisałaś bo masz prawo do własnej opinii nawet tej złej bo przecież nie jestem idealny. Niech tu sobie publikują screeny,esemesy i różne inne chuje móje. To wiedze że nie zamierzam zmieniać swojego zdania co do ciebie bo mimo wszystko nadal uważa ciebie za mądrą, kochaną osóbkę która też potrzebuje ciepła, miłości i dobrego towarzystwa.I nadal będę chętnie przychodził pod twoje okienko i spędzał tam z tobą miło i sympatycznie swój wolny czas.
![]()
![]()
![]()
jay pisze:HardRockCaffe666 pisze:Kochana Paulino![]()
![]()
![]()
.Piszę to tutaj żeby to wszyscy wiedzieli i żeby do ich pustych główek wreszcie dotarło, że mogą dalej tu wylewać na ciebie wiadra pomyj, pisać jaka to jesteś złą ,wyrachowana,podła i kłamliwa. I tak na prawdę to pierdole czy coś tam o mnie temu kretynowi pisałaś bo masz prawo do własnej opinii nawet tej złej bo przecież nie jestem idealny. Niech tu sobie publikują screeny,esemesy i różne inne chuje móje. To wiedze że nie zamierzam zmieniać swojego zdania co do ciebie bo mimo wszystko nadal uważa ciebie za mądrą, kochaną osóbkę która też potrzebuje ciepła, miłości i dobrego towarzystwa.I nadal będę chętnie przychodził pod twoje okienko i spędzał tam z tobą miło i sympatycznie swój wolny czas.
![]()
![]()
![]()
no mów do słupa, a słup jak dupa![]()
dziadek ty nic nie rozumiesz co się do ciebie mówi, jesteś jak jakiś kacap
maxim pisze:Ten temat jest lepszy niż "Moda na sukces" i "Klan" w jednym. Komedia, dramat i melodramat w jednym. To wszystko z powodu jednej e-kurewki, którą oglądacie w internecie? Przecież to nadaje się już tylko dla psychiatry. Co z wami nie tak?. Weźcie dorośnijcie, zmądrzejcie, pierdolnijcie się młotkiem w głowę. Może to choć trochę Was otrzeźwi...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 113 gości