wikii.wiktoria pisze:Kodak pisze:A co tu jest do rozumienia? Fakt jak na transmisji jest interakcja, jakaś wież jest fajnie, ale nie oszukujmy się portal opiera sie na żetonach.
Może 5 dziewczyn jest tu dla rozrywki, ale reszta chce zarobic.
jak widać nie wszyscy to rozumieją,i myślą że dziewczyny siedzą tam dla wirtualnych znajomości tak jakby w życiu realnym ich nie znały już nikogo.oczywiście ze portal jest po to żeby zarabiać tak samo jak dziewczyny które tu występują.
Przepraszam, ale muszę Cię wyprowadzić z błędu i uświadomić, bo znam tu niejedną dziewczynę, które potrafiły i całą noc siedzieć ZA DARMO na ukrytej trans by po prostu porozmawiać czy powygłupiać się, a ja żetonów raczej nie daję osobom które lubię

Nawet i mam z nimi kontakt kilka lat po zakończeniu "kariery", a żeton to nie wszystko, bo mało która lubi siedzieć 20min w absolutnej ciszy, tacy rozmówcy bez pieniędzy są również mile widziani przez większość dziewczyn. Powiem więcej, każda z nich nawet jak poproszę o kasę to mi ją da, bo mi ufają i tak dalej. To fakt, że tu niemal każda jest dla kasy i gdyby nie zarabiały tu to by ich nie było, ale takie pisanie " tak jakby w życiu realnym ich nie znały już nikogo" to trochę mnie bawi. Czemu? Wystarczy wejść w święta czy Sylwestra by ujrzeć te rozchwytywane przez znajomych piękności, no, mają mnóstwo znajomych:] Wolą od nich siedzieć tu za 500zł niż na imprezie, tak, z pewnością tak jest

Po drugie dziewczyna w sklepie mięsnym czy na przystanku autobusowym też nie szuka znajomości, bo nie po to tam stoi, ale można ją poznać, prawda? SU to miejsce jak każde inne, tylko wiadomo, że niektóre dziewczyny często łowią frajerów, piszą piękne słówka by się przymilić, a nierozgarnięci zbytnio faceci myślą, że coś z tego może być i są kimś wyjątkowym, a to jest tylko ich "praca".
Trzeba czasami ogromnymi, bezdennymi wieczorami smutku zapłacić za wspaniałe dni."....faktycznie jest straszna masakra z januszami." - zanim wydasz choćby złotówkę poczytaj najpierw co myślą panie o Tobie