A było w miarę spokojnie...
Spajk, na transmisji u Pauli pisałeś: „gdy dawaliśmy Ci żetony to było dobrze, a teraz blokujesz?”.
Przede wszystkim jak dajecie, to też was blokuje, więc tu akurat nie chodzi o kasę. Robicie bydło na czacie, hard jest sprytny i się przymila pisząc, że cię kocha. Sarkazm go broni. Będzie ci napie.dalał na czacie żeby wkurzyć, ALE do pierwszego upomnienia Pauli. Później pisze, że spoko, że cię kocha itd. Podburza, jest szczęśliwy i odcina się od kłótni, że jego to nie dotyczy

. Ty się uspokoić nie możesz i dalej napieprzasz na niego, przez co masz bana. To oczywiście jedna strona medalu, bo na przemian zaczynacie ze sobą kłótnie, ale kończy się z reguły tak samo.
Skąd u ciebie taka potrzeba wszystkiego wiedzieć o życiu Pauli? Nie chce czegoś mówić, to ty dalej wałkujesz temat do irytacji. Jak dziecko w sklepie z zabawkami- bo ty musisz i nic innego się nie liczy. Nie to znaczy nie

. Psujecie mi tylko oglądanie, gdy Paula nie jest w humorze! Ogarnijcie się! Przy okazji, wypominanie podarowanych żetonów jest bardzo nieeleganckie.
Ależ hard, nikt cię za świętego nie uważa xD. Jeżeli myślałeś, że ludzie z forum myślą w ten sposób: „ale jest wspaniały, broni księżniczki przed pajacami, a jego chwała i sława aż bije po oczach!” -no to, to nie to hard :p. Po oczach bije jedynie ilość twoich postów.
Ktoś 2str temu napisał, że Paula transmituje, inna osoba to potwierdziła- i OK. Do wszystkich myślę doszło, że Paula jest na kamerce, to ty też musiałeś to potwierdzić, jakby poprzednie 2 posty były niewystarczające a twoje słowo rozwiewało wszelkie wątpliwości- „czy na serio jest teraz na kamerce? Poczekam aż hard napisze!”. Gorsza jednak była treść postu, odnośnie tego kto ilu ma widzów. Co sobie wtedy myślałeś? To jasne, że wojna którą wywołujesz takimi tekstami nie ociepli stosunków pomiędzy transmitującymi dziewczynami. Pierdzielisz trzy po trzy, byle by coś wstawić post i mieć żeton. Aż tak ich potrzebujesz do życia, czy chodzi bardziej o opinie osiedlowej arystokracji(wspominane było o przygłupach, ale arystokracja lepiej brzmi)? Podchodzi taki Marian spod sklepu i pyta czy się dosiądziesz na piwo, a ty- „nie dziś, interesy czekają.” Biznesmen.. Interes z postami się kręci w najlepsze jak widzę, ale ostatni dochód jaki zobaczyłem na twoim profilu z bloga to 90żet. Darmowa kasa jest spoko, ale 90żetonów? Ty sobie zarobisz dodatkowy post, a Paula później "ma kosę"(jak to szatanik ujął) z jakąś dziewczyną przez ciebie. Warto? Jest inny powód niż te 90żet?
Po co tyle piszesz, skoro było ci mówione, żebyś przestał i sam wielokrotnie obiecywałeś, że więcej nie napiszesz?
Blacked jest z patologicznej rodziny, był gnębiony w szkole, nie ma przyjaciół, dziewczyny, nawet szans na dziewczynę, bo żadna zdrowa psychicznie się z nim nie umówi. Nikt go nie lubi i nie szanuje. Jest, był i będzie popychadłem życiowym, więc musi sobie jakoś odreagować hejnami, to się rozumie samo przez się, ale ty? Warto hard prowokować do takich sytuacji?
Statystyki:
Pierwszy post tutaj był napisany 23 lipca 2015 i tak powoli toczyło się życie forumowe do 98str(2lata!!!) na której ty się pojawiłeś (17sierpnia 2017). W 5 miesięcy odkąd tu jesteś powstało kolejnych 50stron… Co ci to mówi hard?
Mariana spod sklepu oszukasz, psa oszukasz, mamusie oszukasz, ale życia hard nie oszukasz. Nikt nie ma cię za świętego. Może zamiast się wybielać tym tekstem „Masz racje świętym to ja nie jestem” to byś tak dotrzymał słowa i skończył z forum?
Dziś parapetówka u Pauli

. Kto mi zj.bie oglądanie tego obsmaruję na forum!!!

i tak, będzie to baaaardzo długi post

! A poważnie, szykuje się kolejna ciekawa transmisja, miło by było gdyby co poniektórzy nie psuli atmosfery

. Pozdrawiam.
https://showup24.tv/PaulaLuxuryEroticShowhttps://showup24.tv/profile/PaulaLuxuryEroticShow