jay pisze:kondor pisze:asot pisze:HardRockCaffe666 pisze:Jeszcze jedno odnośnie wczorajszej soory wróć dzisiejszej transmisji. Moje wprawne oko wyłapało pewne nowości które główka bohaterka wprowadziła.A mianowicie chodzi mi tu o nowatorskie ustawienie kamery nowe oświetlenie(krwista czerwień) oraz znaczne wykorzystanie środków nabłyszczająco - nawilżajączych (olejek)To wszystko oraz odpowiednio dobrana muzyka do panującej sytuacji sprawiła ze po raz kolejny przeniosłem się w inny wymiar.I jak dla mnie to czegoś takiego nie zobaczyłem nigdzie więcej i chyba nie zobaczę- i chwała bogu bo PAULINA jest tylko jedna taka niepowtarzalna i niepodrabialna.AMEN!!!
Ja pierdole chłopie co TY masz w głowie zeby tu wypisywac takie eseje... Weź sobie pamiętnik załóż albo coś
gośc się zakochal najwyraźniej tylko nie bardzo wie co z tym fantem zrobić....postaram sie pomóc.Twardy bierz kwiaty dla mamusi,flaszkę dla tatusia i pierścionek dla wybranki serca.pierdolnij na kolano i mow,ze albo ona albo zadna inna.moze sie uda. będą z tego dwie korzyści :pierwsza to taka,że może przestaniesz tutaj pisać te swoje elaboraty a druga taka,że Paula zacznie robić pokazy z facetem
no nie wiem, hard mógłby być jej ojcem, nie wydaje mi się żeby go ktoś chciał oglądać
ale przynajmniej przestalby pisac.to też swego rodzaju taka "wartość dodana"