Przez to, że nie nadaje z głosem bardzo wiele traci. Oczywiście najlepiej byłoby, żeby nadawała z głosem i z twarzą. Ciało ma jedno z najlepszych na showupie.
https://showup24.tv/_Arianna_
https://showup24.tv/profile/_Arianna_
ChrisRodrigo pisze:Nie jestem jakimś fanem _Arianny_ ale oglądam ją od jakiegoś czasu, kojarze zarówno ze zbiornika jak i stąd. Odkąd ją obserwuję zauważyłem ciekawe rzeczy, a mianowicie, że ma albo swojego faceta albo kogoś innego jako pomagiera w transmisjach. Zawsze pojawiają się jakieś konta, które podbijaja jej transmisje zetonami. Na zbiorniku był wilczek tutaj Karo27, ktory juz został chyba usuniety, obecnie jest Kajtek i kto wie ilu jeszcze takich. Ostatnio robiła konkurs dla lidera na Pierwsze sterowanie Lushem, ktorego nie bylo:) Oczywiscie wygrał jej naganiacz - tylko nicku nie przytocze bo tych kont juz troche było. Tak więc laska nie do konca jest uczciwa z tego co zauwazylem od dluzszego czasu. W ogole mam tez wrazenie, ze jest strasznie leniwa, malo co robi na tej transmisji i chyba jej się mega przytylo bo albo jej sie mega brzuch zagina albo go masksymalnie wciąga.
Warto poobserwować zanim się wezmie udzial w jakims jej konkurse na lidera bo sie okaze ze znow wygra jej naganiacz a potem odda jej w transmisji prywatnej albo jako napiwek do profilu.
Tak wiec ci co mieli podejrzenia co do kont Karol27 sie nie mylili ma naganiacza
taki_tam pisze:Swego czasu transmisję jak i zdjęcie na ogólnym mocno przypominało Maddie przynajmniej mi ale chyba zaczęła od tego odchodzić. Dziewczyna ma ładne usta, ciało ogólnie też ale nogi być może zależy od ujęcia w kamerce ale wydają się dość krotkę nawet jak ustanie na palcach , ogólnie miła i kontaktowa. Wydaję mi się, że Karol27 to jej naganiacz, zawsze jak nadaję jest i on, za dużo na trans nie rozmawiają a raczej piszę na chacie do innych piszących ewentualnie wychwala Arianne. Sama dziewczyna ma na niego trochę wywalone jak na osobę, która rzuca takimi kwotami. Wczoraj gdy robiła priva dla lidera też przeciągnęła chyba transmisje (wynikało z tego co piszą oglądający) odpisała, że może jeszcze ktoś się dołączy i będzie chciał priv, zebrała przeszło 5000zet z czego 3000 z kawałkiem należały do Karola i raczej wątpliwe, że ktoś go pobiję. Podobne podejrzenia, że Karol to naganiacz padały z strony osób udzielających się na chacie bo podobno zawsze to Karol zgarnia wszystko co możliwe przy okazji sypiąc ładnymi sumami i podpuszcza innych aby sypali więcej.
Arianna pisze:Hahahaha to się uśmiałam jak to czytałamChrisRodrigo Sherlock'a Holmes'a z Ciebie nie będzie. Dokładnie nic co tu napisałeś nie jest zgodne z rzeczywistością, nawet z wagą nie trafiłeś
Po prostu są ludzie którzy darzą mnie sympatią i to okazują. Miłego dnia życzę
Najlepszy pisze:A może powiedz jaki masz Nick na SU?
od_taaki pisze:Najlepszy pisze:A może powiedz jaki masz Nick na SU?
Już nam poda nick, przecież to kolejny troll albo hejtująca zazdrośnica udająca faceta na forum.
Użytkownicy przeglądający to forum: Commander, dbifuria, Etno123, maroslaw93, marszs, opeth65, radosny26 i 64 gości