Ruger, sam mi to podesłałeś i chwaliłeś się zarobkamiruger44 pisze:Naciąganie innych facetów poprzez udawanie kobiety to wyższe stadium kurestwa charakteru, ciśnienia na żeton ZA WSZELKĄ CENĘ i niedojebania umysłowego. Ale z drugiej strony - tak bardzo pasuje ona do założyciela tematu, że nie wyobrażam sobie innej osoby z foro która mogłaby się parać tak zaszczytną formą wymuszenia rozbójniczego. Oby tak dalej Fapka, idziesz w dobrą stronę!
Fapka pisze:Jak zrobię temat o scat/piss/lizaniu stóp, to znaczy że jestem jego fetyszystą lub wykonawcą?
Znowu się zaczyna... jaki jest sens pisania w ogóle na forum?tomoxx pisze:Jaki jest sens podawania na forum takich artykułów? chyba tylko po to, żeby u ograniczono umysłowych ameb i nierobów, wytworzyć poczucie że podając się za dupy, zostaną Rockefelerami i nie będą musieli pracować. [...]
Fapka pisze:
Wstawiłem link do poradnika - nie mówię, że ktoś ma z tego korzystać, ale może uświadomić to komuś jak niewiele potrzeba by zostać oszukanym.
Że istnieje takie zjawisko i jak się ono objawia.
Zgoda. Problem w tym, że do tego działu prawie żaden temat się nie nadaje.tomoxx pisze:Ale umieszczanie linku w temacie sponsoring i oferty, nie jest wg mnie najlepszym miejscem na taki post
Nie widzę potrzeby mocnego starania się, bo tutaj ostatnio pewni panowie ciągle czynią mi wyrzuty choćbym nie wiem co, i ludzie i tak tego nie czytają (patrz: 3+ osobne tematy w sprawie Lusha na SU).tomoxx pisze:gdybyś z tego poradnika wyciągnął co najważniejsze
Wróć do Sponsorzy, Rabaty i Promocje
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość