[Poradnik] Jak pobierać video RTMP?

Aby uzyskać dostęp do działu należy napisać 10 postów
Regulamin forum
UWAGA !!! ZABRANIA SIĘ ZAMIESZCZANIA LINKÓW DO NAGRAŃ Z SHOWUP.TV BEZ ZGODY WŁAŚCICIELA PRAW AUTORSKICH
Aby brać udział w konkursach należy dodawać linki do profili i transmisji w postach o naszych Dziewczynach z ShowUp.tv
RTMP = Real Time Messaging Protocol, więcej tutaj.
Innymi słowy jest to protokół dostarczania informacji w czasie rzeczywistym - wykorzystuje się to w przypadku streamowania (strumieniowania). Jedną z takich stron jest SU.

Co jest nam potrzebne?
Potrzebne będzie nam narzędzie do przechwytywania tych filmów z przeglądarki internetowej - tą raczej każdy już ma ;)
Zestaw 2 aplikacji: RTMP Dump Helper oraz rtmpdump - wersja 2.3 lub wersja 2.4. Pierwsza to nakładka wizualna na program, a drugi to faktyczny program odpowiedzialny za przechwytywanie video.
Pliki należy wypakować do jednego folderu. Gotowa paczka znajduje się tutaj.

Jak wyciągnąć video ze streama? (aka wydobywamy kopalinę z kopalni węgla kamiennego)
1) Odpalamy program poprzez plik RTMPDumpHelper.exe
Obrazek

2) Powinien pokazać nam się taki widok, jeden czarny ekran (z windowsowskiej konsoli) i drugi biały - takie jak na obrazku niżej (niekoniecznie jeden nad drugim).
Obrazek

3) Jeżeli mamy odpaloną przeglądarkę, to w białym okienku pojawią się procesy (jak na obrazku wyżej) - a obok nich "Attached To Web Browser". To znak, że biblioteka programu została dołączona do przeglądarki (tymczasowo). Jeżeli przeglądarka nie została wykryta, należy wcisnąć F8 i wybrać z listy procesów przeglądarkę.

4) Aby ustawić miejsce zapisu, naciskamy F9 (lub w menu Options -> RTMPDump Options), zaznaczamy opcję "Save downloaded streams to the following folder:". Następnie wskazujemy miejsce zapisu poprzez kliknięcie w przycisk "..." i wybranie folderu na wyświetlonej liście. Dokonane zmiany zatwierdzamy naciskając "OK".
Obrazek

5) Następnie wystarczy wejść na dowolną stronę, która korzysta z protokołu RTMP. Transmisje SU korzystają z tego protokołu. W głównym okienku obok procesów pojawi się napis "Captured RTMP connection". Po wejściu w czarnym okienku powinno się coś wyświetlać, przykład gdy zaczęło pobierać stream:
Obrazek

6) By zakończyć nagrywanie, można zamknąć te czarne okienko. Lub w Helperze kliknąć w menu File -> Exit.


Jak uzyskać z tego lepszy plik? (czyli oczyszczenie kopaliny ze skały, aby otrzymać węgiel o określonej zawartości popiołu).

Plik jaki otrzymujemy nie ma określonego czasu (co za tym idzie nie da się przewijać wideo), dlatego warto przekonwertować to używając Format Factory. Przydatne będzie też narzędzie MediaInfo by ustalić jakość naszego video (ale nie jest konieczne, bo FormatFactory również ma narzędzie do odczytu danych pliku).

Po instalacji tych programów i ich otworzeniu, oto kroki postępowania:

7) Przeciągamy plik video (ze streama) na okienko MediaInfo, aby odczytać interesujące nas dane, czyli jaka jest jakość streama przez nas pobranego - może się ona różnić w zależności od Twojego łącza internetowego, jakości wysyłanej przez transmitującego, obciążenia komputera, etc. Patrzymy w miejsca
Obrazek

Jeżeli obok "audio stream" nic nie ma to dźwięk się nie nagrał lub go nie było.

8a) Przeciągamy plik video (ze streama) do okienka programu FormatFactory. Ukaże się nam okienko:
Obrazek

8b) Musimy ustalić do jakiego formatu (rozszerzenia, czyli rodzaju pliku wideo) chcemy przekonwertować nasze wideo. Polecam mp4, ale można wziąć dowolny format. Po wybraniu, naciskamy Ustawienia i ukazuje się nam kolejne okienko:
Obrazek

9) Zmieniamy tutaj takie własności jak:
a) Strumień Video => Bitrate (KB/s) => wpisujesz wartość bliską temu co było wyświetlone w MediaInfo, zasada jest prosta: jeżeli chcesz unikać utraty jakości, daj nieco więcej, np. 750 lub 800 kbps, a jak zależy Ci na małym rozmiarze pliku daj mniej - pogorszysz przez to jakość.
(opcjonalnie) Można zostawić "Standardowe", ale wtedy da nam plik zamiast 10 MB, o około 33% większy, a więc 13,3 MB.
b) (opcjonalnie) Strumień Video => Encode 2 pass => zmień na "tak" jeżeli chcesz mieć lepszą jakość wideo po konwersji, ale licz się z większym czasem przetwarzania plików (dwukrotnie).
c) (opcjonalnie) Strumień Video => Kodowanie Video => AVC (H264) => wysoka kompresja przy dobrej jakości, stosowana przez Youtube, ale również w pliku streama było AVC. Jeżeli jednak wolisz mieć pewność, że wideo odpali na różnych urządzeniach, lepiej zostawić domyślne MPEG4 (DivX)
d) Strumień Audio => Bitrate (KB/s) => jakość audio zwykle nie powala - po kilku testach wnioskuję, że najlepiej jest dać 64 kbps, a na pewno nie więcej niż 96 kbps.

Uwaga, jeżeli filmik jest za krótki (jego strumień audio) to dźwięk może nie zostać przekonwertowany.

10) (opcjonalnie) Możemy zapisać nasze ustawienia, naciskając przycisk "Zapisz jako" (z góry okienka). Podajemy nazwę, np. "Stream do MP4". Od teraz gdy wybierzemy "Własne" (w okienku pojawiającym się po przeciągnięciu pliku - patrz punkt 8a) to klikając w "Ustawienia", by wyświetlić okienko z ustawieniami, możemy kliknąć w listę (na górze okienka się ją rozwija - patrz punkt 8b), aby wybrać jeden z utworzonych przez nas profili.
Przykład listy profilów: http://i.imgur.com/bCwnWdZ.png

11) Po wybraniu ustawień pliku naciskamy "OK" i powracamy do okienka z punktu 8a) gdzie na dole wskazujemy folder do którego ma zostać zapisany plik. Następnie zatwierdzamy przyciskiem "OK" (górny prawy róg okienka).
UWAGA! Jeżeli nazwa i format pliku się pokrywają, a mamy "Wyjście do folderu plików źródłowych", do nazwy naszego wideo z początku zostanie dodany napis "FormatFactory".

12) Rozpoczynamy konwersję poprzez naciśnięcie "Start". Zanim to zrobimy możemy ustalić, czy program może korzystać z wielu rdzeni procesora, zaznaczając na samym dole okienka ekranu opcję "Use Multi-Threads" - przyspieszy to konwersję, kosztem obciążenia procesora - będzie trudniej korzystać z innych programów.
Obrazek


Inne uwagi.
a) Na Chrome może wystąpić błąd ładowania aplikacji, ale i tak będzie działać.
b) Jeżeli nie wskazałeś innego folderu, stream pobiera się tam gdzie masz zainstalowaną aplikację.
c) W przypadku 64-bitowych przeglądarek należy skorzystać z innej wersji Helpera: do pobrania tutaj.
d) Strona internetowa / stream może wyglądać choćby się restartował, przy rozpoczęciu pobierania.
e) Zamknięcie aplikacji może wiązać się z zatrzymaniem działania wtyczki Adobe Flash Player - a co za tym idzie streamy/strony należy odświeżyć.

Wady i zalety
- wymagane są inne aplikacje, aby doprowadzić plik do porządku
- aplikacja czasami nadpisuje istniejący plik video
- wywala Flash Playera przy zamknięciu Helpera
- po zamknięciu czarnego okienka może nie wyświetlać się nam stream w przeglądarce

+ plik video jest zapisany bez znaków wodnych
+ lepsza jakość niż w przypadku nagrywania pulpitu (Bandicam, etc.)
+ pozwala na pobieranie wideo bez aktywnej karty w przeglądarce
Legginsomaniak, fan lodzików i nie jestem hakerem, wybijcie sobie to z głowy ;x

YouTube | Instagram | Skype = live:fapkamaster
Awatar użytkownika
Fapka
Night's Watch
Night's Watch
Posty: 1359
Rejestracja: 04 mar 2017, 11:09
Lokalizacja: śląskie
Podziękował: 71 razy
Podziękowano mu: 136 razy
Co masz w Majtkach?: Dick
Twoja ulubienica z SU: MM,CK,CuZg,LiAl,MMS,Suzy
Anal?: Nie
Nick na ShowUp.tv: Kilka, np. mój model CPU


Alternatywą jest Internet Download Manager z wtyczką do Chrome.

Wchodzimy na transmisję naszej "gwiazdy", na dole wyskakuje "Ściągnij wideo z tej strony", klikamy, wybieramy miejsce zapisu i minimalizujemy do Tray'a. Stronę można wyłączyć. Adobe nie ma żadnych błędów, nic nie trzeba odświeżać. Nagrywamy bezpośredni stream video udostępniany przez Showup. Zero znaku wodnego, nic.

Działa to na 95% stron, łącznie z YT, stronami porno, filmami online itp. Można także zapisywać stream audio.

Czasem zdarzy się że plik nie będzie miał czasu jak w poradniku Fapki, wtedy robimy jak u Niego. Konwertujemy i naprawiamy.
Awatar użytkownika
Icek
SU-holik
SU-holik
Posty: 106
Rejestracja: 05 sie 2015, 11:36
Podziękował: 0 razy
Podziękowano mu: 0 razy
Co masz w Majtkach?: Dick
Twoja ulubienica z SU: kamyczek123
Anal?: Nie
Nick na ShowUp.tv:


Dokładnie. IDM i mamy czyste nagranie w całkiem dobrej jakości. Obsługa prosta, jak drut.
Awatar użytkownika
maxim
ShowUpper
ShowUpper
Posty: 246
Rejestracja: 13 lis 2015, 19:37
Podziękował: 26 razy
Podziękowano mu: 46 razy
Co masz w Majtkach?: Dick
Twoja ulubienica z SU: ShowUp
Anal?: Nie
Nick na ShowUp.tv:


Fajna sprawa Fapka, a wiesz moze czy jak stream sie rozlaczy ktorejs z naszych gwiazd to czy jak wjedzie spowrotem video nadal jest nagrywane czy trzeba odpalac znowu?
Awatar użytkownika
czlowiekkasza
ShowUp-FAN
ShowUp-FAN
Posty: 36
Rejestracja: 14 lis 2015, 02:49
Podziękował: 0 razy
Podziękowano mu: 0 razy
Co masz w Majtkach?: Dick
Twoja ulubienica z SU: ShowUp
Anal?: Nie
Nick na ShowUp.tv:


Trzeba odpalać znów, chyba że masz skrypt który sprawdza stan streamu i sam zaczyna nagrywać.
Awatar użytkownika
Icek
SU-holik
SU-holik
Posty: 106
Rejestracja: 05 sie 2015, 11:36
Podziękował: 0 razy
Podziękowano mu: 0 razy
Co masz w Majtkach?: Dick
Twoja ulubienica z SU: kamyczek123
Anal?: Nie
Nick na ShowUp.tv:


masz ten skrpyt czy mam sobie poszukac?
Awatar użytkownika
czlowiekkasza
ShowUp-FAN
ShowUp-FAN
Posty: 36
Rejestracja: 14 lis 2015, 02:49
Podziękował: 0 razy
Podziękowano mu: 0 razy
Co masz w Majtkach?: Dick
Twoja ulubienica z SU: ShowUp
Anal?: Nie
Nick na ShowUp.tv:


Mam na linuxa, na windows niestety nie. Musisz poszukać.
Awatar użytkownika
Icek
SU-holik
SU-holik
Posty: 106
Rejestracja: 05 sie 2015, 11:36
Podziękował: 0 razy
Podziękowano mu: 0 razy
Co masz w Majtkach?: Dick
Twoja ulubienica z SU: kamyczek123
Anal?: Nie
Nick na ShowUp.tv:


czlowiekkasza pisze:Fajna sprawa Fapka, a wiesz moze czy jak stream sie rozlaczy ktorejs z naszych gwiazd to czy jak wjedzie spowrotem video nadal jest nagrywane czy trzeba odpalac znowu?

Czytałem, że wersja 2.4 sama wznawia "nagrywanie". Można to sprawdzić obserwując te czarne okienko... sam tego nie testowałem, ale jak się dowiem, to dam znać. W gotowej paczce jest wersja 2.4, jakby co.

Edit: Kombinuję nad IDM w Firefoxie... ale brak rezultatów. Sposób który ja podałem był ogólny (dla systemów Windows) i dzisiaj na to wpadłem. Podałem jako ciekawostka.
Legginsomaniak, fan lodzików i nie jestem hakerem, wybijcie sobie to z głowy ;x

YouTube | Instagram | Skype = live:fapkamaster
Awatar użytkownika
Fapka
Night's Watch
Night's Watch
Posty: 1359
Rejestracja: 04 mar 2017, 11:09
Lokalizacja: śląskie
Podziękował: 71 razy
Podziękowano mu: 136 razy
Co masz w Majtkach?: Dick
Twoja ulubienica z SU: MM,CK,CuZg,LiAl,MMS,Suzy
Anal?: Nie
Nick na ShowUp.tv: Kilka, np. mój model CPU


IDM na Firefoxie jeszcze niedawno działał, ale po aktualizacjach przestał. Przynajmniej jeśli chodzi o SU.
Bez problemów działa na Chrome.
Awatar użytkownika
maxim
ShowUpper
ShowUpper
Posty: 246
Rejestracja: 13 lis 2015, 19:37
Podziękował: 26 razy
Podziękowano mu: 46 razy
Co masz w Majtkach?: Dick
Twoja ulubienica z SU: ShowUp
Anal?: Nie
Nick na ShowUp.tv:


maxim pisze:IDM na Firefoxie jeszcze niedawno działał, ale po aktualizacjach przestał. Przynajmniej jeśli chodzi o ShowUp.tv.
Bez problemów działa na Chrome.


Działa na najnowszym firefoksie tylko skopali rozpoznawanie nazwy streamu.Muszisz całkowicie odinstalować idm (koniecznie zamknięty firefox) zrobić restart ,zainstalować najnowszą wersje idm.(na dzień dzisiejszy to 6.28.11)


Co do plików flv z uszkodzonym znacznikiem końca streamu polecam bardzo malutki programik FLV MetaData Injector (jest darmowy bez reklam i innego syfu.

https://www.buraks.com/flvmdi/ ).
Awatar użytkownika
Makumba
SU-holik
SU-holik
Posty: 59
Rejestracja: 12 gru 2015, 12:41
Podziękował: 0 razy
Podziękowano mu: 0 razy
Co masz w Majtkach?: Dick
Twoja ulubienica z SU: Cute_Bunny
Anal?: Nie
Nick na ShowUp.tv: Moderator


Makumba pisze:Co do plików flv z uszkodzonym znacznikiem końca streamu polecam bardzo malutki programik FLV MetaData Injector (jest darmowy bez reklam i innego syfu.

https://www.buraks.com/flvmdi/).

To jak np niektóre filmiki na chomiku flv mają coś skopane to wystarczy w ten programik wrzucić? :)
Awatar użytkownika
michu123
ShowUpper
ShowUpper
Posty: 1970
Rejestracja: 12 lis 2015, 14:17
Podziękował: 0 razy
Podziękowano mu: 0 razy
Co masz w Majtkach?: Dick
Twoja ulubienica z SU: Sweet_Kasia,TheJewel
Anal?: Tak
Nick na ShowUp.tv: michu192


michu123 pisze:
Makumba pisze:Co do plików flv z uszkodzonym znacznikiem końca streamu polecam bardzo malutki programik FLV MetaData Injector (jest darmowy bez reklam i innego syfu.

https://www.buraks.com/flvmdi/).

To jak np niektóre filmiki na chomiku flv mają coś skopane to wystarczy w ten programik wrzucić? :)


Jeśli mają rozszerzenie .flv to tak.Naprawia brak możliwości przewinięcia filmu
Awatar użytkownika
Makumba
SU-holik
SU-holik
Posty: 59
Rejestracja: 12 gru 2015, 12:41
Podziękował: 0 razy
Podziękowano mu: 0 razy
Co masz w Majtkach?: Dick
Twoja ulubienica z SU: Cute_Bunny
Anal?: Nie
Nick na ShowUp.tv: Moderator


Teraz się kapnąłem że z tej metody pewnie w jakimś stopniu korzysta webcamrecordings. Tylko że pewnie gotowe skrypty mają :)
Awatar użytkownika
michu123
ShowUpper
ShowUpper
Posty: 1970
Rejestracja: 12 lis 2015, 14:17
Podziękował: 0 razy
Podziękowano mu: 0 razy
Co masz w Majtkach?: Dick
Twoja ulubienica z SU: Sweet_Kasia,TheJewel
Anal?: Tak
Nick na ShowUp.tv: michu192


michu123 pisze:Teraz się kapnąłem że z tej metody pewnie w jakimś stopniu korzysta webcamrecordings. Tylko że pewnie gotowe skrypty mają :)

Nagrania z WCRa mają mniejszą rozdzielczość i mniejszy bitrate, co przekłada się na około 4-krotnie gorszą jakość pierwotnego streamu. Ale robią to masowo i czasami nagrają godzinę tego jak dziewczyna siedzi.
Następnie dają na hostingi, gdzie trzeba mieć konto premium - a jak ktoś wykupi, to oni w ramach programu partnerskiego zarabiają, by utrzymać serwis.
Legginsomaniak, fan lodzików i nie jestem hakerem, wybijcie sobie to z głowy ;x

YouTube | Instagram | Skype = live:fapkamaster
Awatar użytkownika
Fapka
Night's Watch
Night's Watch
Posty: 1359
Rejestracja: 04 mar 2017, 11:09
Lokalizacja: śląskie
Podziękował: 71 razy
Podziękowano mu: 136 razy
Co masz w Majtkach?: Dick
Twoja ulubienica z SU: MM,CK,CuZg,LiAl,MMS,Suzy
Anal?: Nie
Nick na ShowUp.tv: Kilka, np. mój model CPU


Fapka pisze:
michu123 pisze:Teraz się kapnąłem że z tej metody pewnie w jakimś stopniu korzysta webcamrecordings. Tylko że pewnie gotowe skrypty mają :)

Nagrania z WCRa mają mniejszą rozdzielczość i mniejszy bitrate, co przekłada się na około 4-krotnie gorszą jakość pierwotnego streamu. Ale robią to masowo i czasami nagrają godzinę tego jak dziewczyna siedzi.
Następnie dają na hostingi, gdzie trzeba mieć konto premium - a jak ktoś wykupi, to oni w ramach programu partnerskiego zarabiają, by utrzymać serwis.

Własnie wiem ze to idzie z automatu ;) Jakoś to chyba jest że powyżej pewnej ilości widzów nagrywa, ale pewności nie mam ;) W każdym razie szkoda że to tylko filmiki z ogółu a nie mają jakiejś możliwości żeby privy nagrywac :D
Awatar użytkownika
michu123
ShowUpper
ShowUpper
Posty: 1970
Rejestracja: 12 lis 2015, 14:17
Podziękował: 0 razy
Podziękowano mu: 0 razy
Co masz w Majtkach?: Dick
Twoja ulubienica z SU: Sweet_Kasia,TheJewel
Anal?: Tak
Nick na ShowUp.tv: michu192


michu123 pisze:Własnie wiem ze to idzie z automatu ;) Jakoś to chyba jest że powyżej pewnej ilości widzów nagrywa, ale pewności nie mam ;) W każdym razie szkoda że to tylko filmiki z ogółu a nie mają jakiejś możliwości żeby privy nagrywac :D

Nie. Czasami są nagrania osób co mają mniej niż 20 widzów. Zależne jest od długości nagrania (mniej niż 10 mb nie ma plików tam).
Ogół i tak dużo daje, np. dziewczyna m8come2us ma cycki na wierzchu na transmisji i nie wiadomo czy gruba, czy biuściasta dopóki nie wypatrzysz podbródka i grubych palcy. Ale może i tak wygląda dobrze, mimo puszystości... nie wiesz? Wchodzisz na WCR, pobierasz kilka dłuższych filmików i szukasz gdzieś gdzie pokazuje się cała :D

Makumba pisze:
maxim pisze:IDM na Firefoxie jeszcze niedawno działał, ale po aktualizacjach przestał. Przynajmniej jeśli chodzi o ShowUp.tv.
Bez problemów działa na Chrome.

Działa na najnowszym firefoksie tylko skopali rozpoznawanie nazwy streamu.Muszisz całkowicie odinstalować idm (koniecznie zamknięty firefox) zrobić restart ,zainstalować najnowszą wersje idm.(na dzień dzisiejszy to 6.28.11)

Firefox ma aktualizacje do 6 tygodni - przez co IDM też musi być aktualizowany.

Napisałem do supportu IDM i oto co według nich trzeba zrobić:
1) Zainstalować najnowszą wersję programu to jest 6.28 Build 11 - tu masz torrenta.
1a) Po zainstalowaniu wersji z torrenta, odpal menedżer zadań (ctrl+shift+esc lub ctrl+alt+del)
1b) Na liście procesów znajdź IDMan.exe i zakończ.
1c) Odpal Patch.exe - jeśli konieczne, wskaż lokalizację do której zainstalowałeś program.
1d) Po patchu odpal plik Register.reg - mimo komunikatu, zaakceptuj dodanie wartości do rejestru.

2) Po zainstalowaniu należy uruchomić ponownie komputer. Bez tego nie zadziała!
3) Jeżeli modułu nie ma jeszcze w firefoxie, to należy go ręcznie dodać. Poniżej jest obrazkowo wyjaśnione jak - w punkcie 3.3
Źródło pomocy

Ale i tak nie działa - YouTube pobierze, ale z SU już nie.
Legginsomaniak, fan lodzików i nie jestem hakerem, wybijcie sobie to z głowy ;x

YouTube | Instagram | Skype = live:fapkamaster
Awatar użytkownika
Fapka
Night's Watch
Night's Watch
Posty: 1359
Rejestracja: 04 mar 2017, 11:09
Lokalizacja: śląskie
Podziękował: 71 razy
Podziękowano mu: 136 razy
Co masz w Majtkach?: Dick
Twoja ulubienica z SU: MM,CK,CuZg,LiAl,MMS,Suzy
Anal?: Nie
Nick na ShowUp.tv: Kilka, np. mój model CPU


U mnie działa na 100% poza skopanym rozpoznaniem nazwy streamu (wczesniej było np. Duperelka96-showup.flv a teraz jest 32jhgf4h3j4hg5j55jg3jjh6kj6.flv)
ale działa.Tez sie wku...łem po aktualizacji ze przestało działać.problemem była sama wtyczka do FF (idm sie aktualizował ale zostawiał starą wtyczke w ff).U mnie wtyczka jest w wersji 6.28.10 z 16 maja. Usuń najpierw wtyczke z FF ,usuń idm ,restart kompa,zainstaluj idm ,restart i musi działać.
Awatar użytkownika
Makumba
SU-holik
SU-holik
Posty: 59
Rejestracja: 12 gru 2015, 12:41
Podziękował: 0 razy
Podziękowano mu: 0 razy
Co masz w Majtkach?: Dick
Twoja ulubienica z SU: Cute_Bunny
Anal?: Nie
Nick na ShowUp.tv: Moderator


Sprawdzowe na 7 transmisjach, automatycznie sam sie reconnectuje jak sie dziewczyna rozlaczy, nagrywa dzwiek zawsze jak jest, przestaje jak go nie ma,
rmtp dump 2.4 bardzo polecam.
Awatar użytkownika
czlowiekkasza
ShowUp-FAN
ShowUp-FAN
Posty: 36
Rejestracja: 14 lis 2015, 02:49
Podziękował: 0 razy
Podziękowano mu: 0 razy
Co masz w Majtkach?: Dick
Twoja ulubienica z SU: ShowUp
Anal?: Nie
Nick na ShowUp.tv:


U mnie także IDM na Firefoxie nie działa, mimo zastosowania się do w/w porad. Z innych stron pobiera bez problemów a z SU nie. Jakby w ogòle nie widział, że tam jest jakaś transmisja. Oczywiście mam najnowszą wersję Firefoxa i IDM.
Na Chrome, czy IE tego problemu nie ma.
Awatar użytkownika
maxim
ShowUpper
ShowUpper
Posty: 246
Rejestracja: 13 lis 2015, 19:37
Podziękował: 26 razy
Podziękowano mu: 46 razy
Co masz w Majtkach?: Dick
Twoja ulubienica z SU: ShowUp
Anal?: Nie
Nick na ShowUp.tv:


czlowiekkasza pisze:Sprawdzowe na 7 transmisjach, automatycznie sam sie reconnectuje jak sie dziewczyna rozlaczy, nagrywa dzwiek zawsze jak jest, przestaje jak go nie ma,
rmtp dump 2.4 bardzo polecam.

A co np. jak wyciszysz dźwięk w komputerze, to wtedy też idzie z głosem czy jak? ;)
Awatar użytkownika
michu123
ShowUpper
ShowUpper
Posty: 1970
Rejestracja: 12 lis 2015, 14:17
Podziękował: 0 razy
Podziękowano mu: 0 razy
Co masz w Majtkach?: Dick
Twoja ulubienica z SU: Sweet_Kasia,TheJewel
Anal?: Tak
Nick na ShowUp.tv: michu192


Następna

  • Podobne tematy
    Odpowiedzi
    Odsłony
    Ostatni post

Wróć do Download



Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości