[Poradnik] Jak pobierać video RTMP?

Aby uzyskać dostęp do działu należy napisać 10 postów
Regulamin forum
UWAGA !!! ZABRANIA SIĘ ZAMIESZCZANIA LINKÓW DO NAGRAŃ Z SHOWUP.TV BEZ ZGODY WŁAŚCICIELA PRAW AUTORSKICH
Aby brać udział w konkursach należy dodawać linki do profili i transmisji w postach o naszych Dziewczynach z ShowUp.tv
michu123 pisze:
czlowiekkasza pisze:Sprawdzowe na 7 transmisjach, automatycznie sam sie reconnectuje jak sie dziewczyna rozlaczy, nagrywa dzwiek zawsze jak jest, przestaje jak go nie ma,
rmtp dump 2.4 bardzo polecam.

A co np. jak wyciszysz dźwięk w komputerze, to wtedy też idzie z głosem czy jak? ;)

Panie, nie zgrywaj debila xD po prostu przetestuj.
A tak na serio to będzie się nagrywać jak nie będzie za cicho (i za krótko). Nie wiem co ma wyciszanie komputera/karty, do zapisywania pliku :D
Jak zamykasz Worda to się już nie drukuje dokument?
Legginsomaniak, fan lodzików i nie jestem hakerem, wybijcie sobie to z głowy ;x

YouTube | Instagram | Skype = live:fapkamaster
Awatar użytkownika
Fapka
Night's Watch
Night's Watch
Posty: 1359
Rejestracja: 04 mar 2017, 11:09
Lokalizacja: śląskie
Podziękował: 71 razy
Podziękowano mu: 136 razy
Co masz w Majtkach?: Dick
Twoja ulubienica z SU: MM,CK,CuZg,LiAl,MMS,Suzy
Anal?: Nie
Nick na ShowUp.tv: Kilka, np. mój model CPU


Fapka pisze:
michu123 pisze:
czlowiekkasza pisze:Sprawdzowe na 7 transmisjach, automatycznie sam sie reconnectuje jak sie dziewczyna rozlaczy, nagrywa dzwiek zawsze jak jest, przestaje jak go nie ma,
rmtp dump 2.4 bardzo polecam.

A co np. jak wyciszysz dźwięk w komputerze, to wtedy też idzie z głosem czy jak? ;)

Panie, nie zgrywaj debila xD po prostu przetestuj.
A tak na serio to będzie się nagrywać jak nie będzie za cicho (i za krótko). Nie wiem co ma wyciszanie komputera/karty, do zapisywania pliku :D
Jak zamykasz Worda to się już nie drukuje dokument?

Pytam tak, bo słyszałem że niektóre programy takie jak Bandicam niekiedy zagłuszają dźwięk, ale rzecz jasna przetestuje. P.s. Fapka ty już nie jesteś modem?
Awatar użytkownika
michu123
ShowUpper
ShowUpper
Posty: 1970
Rejestracja: 12 lis 2015, 14:17
Podziękował: 0 razy
Podziękowano mu: 0 razy
Co masz w Majtkach?: Dick
Twoja ulubienica z SU: Sweet_Kasia,TheJewel
Anal?: Tak
Nick na ShowUp.tv: michu192


michu123 pisze:Pytam tak, bo słyszałem że niektóre programy takie jak Bandicam niekiedy zagłuszają dźwięk, ale rzecz jasna przetestuje. P.s. Fapka ty już nie jesteś modem?

Ten program nie nagrywa, tylko zapisuje video, które dostajesz.
Ale i tak mam pytanie: jak niby Bandicam zagłusza dźwięk? Przecież w takich programach zależy to od ustawień co jest źródłem dźwięku - nie tylko chodzi o wskazanie karty dźwiękowej lub innego urządzenia z listy, ale też np. StereoMix = to co słyszysz, Mikrofon albo oba na raz...

(Czasami nie opłaca się dźwięku nagrywać, bo jest bardzo słabej jakości, kompresowany kodekiem Speex przeznaczonym do mowy.)
PS: Już od dawna.
Legginsomaniak, fan lodzików i nie jestem hakerem, wybijcie sobie to z głowy ;x

YouTube | Instagram | Skype = live:fapkamaster
Awatar użytkownika
Fapka
Night's Watch
Night's Watch
Posty: 1359
Rejestracja: 04 mar 2017, 11:09
Lokalizacja: śląskie
Podziękował: 71 razy
Podziękowano mu: 136 razy
Co masz w Majtkach?: Dick
Twoja ulubienica z SU: MM,CK,CuZg,LiAl,MMS,Suzy
Anal?: Nie
Nick na ShowUp.tv: Kilka, np. mój model CPU


Czy komuś działa metoda z RTMPHelperem? Bo mi jakoś nie wykrywa już ani Firefoxa, ani Chrome'a.
(Testowałem, bo IDM miał aktualizację i nie chciał się włączyć bo wykrył fałszywy klucz aktywacyjny).
Legginsomaniak, fan lodzików i nie jestem hakerem, wybijcie sobie to z głowy ;x

YouTube | Instagram | Skype = live:fapkamaster
Awatar użytkownika
Fapka
Night's Watch
Night's Watch
Posty: 1359
Rejestracja: 04 mar 2017, 11:09
Lokalizacja: śląskie
Podziękował: 71 razy
Podziękowano mu: 136 razy
Co masz w Majtkach?: Dick
Twoja ulubienica z SU: MM,CK,CuZg,LiAl,MMS,Suzy
Anal?: Nie
Nick na ShowUp.tv: Kilka, np. mój model CPU


Fapka pisze:Czy komuś działa metoda z RTMPHelperem? Bo mi jakoś nie wykrywa już ani Firefoxa, ani Chrome'a.
(Testowałem, bo IDM miał aktualizację i nie chciał się włączyć bo wykrył fałszywy klucz aktywacyjny).


Działa z ostatnim ff ale nazwy streamu nie rozpoznaje.
ps
ostatni IDM działa ale nazwy streamów rozpoznaje tylko na internet explorer.

p.s Fapka jesteś modem więc pytanie czemu mam pw wyłączone?
Awatar użytkownika
Makumba
SU-holik
SU-holik
Posty: 59
Rejestracja: 12 gru 2015, 12:41
Podziękował: 0 razy
Podziękowano mu: 0 razy
Co masz w Majtkach?: Dick
Twoja ulubienica z SU: Cute_Bunny
Anal?: Nie
Nick na ShowUp.tv: Moderator


Makumba pisze:
Fapka pisze:Czy komuś działa metoda z RTMPHelperem? Bo mi jakoś nie wykrywa już ani Firefoxa, ani Chrome'a.
(Testowałem, bo IDM miał aktualizację i nie chciał się włączyć bo wykrył fałszywy klucz aktywacyjny).


Działa z ostatnim ff ale nazwy streamu nie rozpoznaje.
ps
ostatni IDM działa ale nazwy streamów rozpoznaje tylko na internet explorer.

p.s Fapka jesteś modem więc pytanie czemu mam pw wyłączone?

IDM mi nigdy na FF nie działał.

Nie jestem modem, a modem byłem tylko tymczasowo działu Download. Jeżeli masz PW zablokowane to najwyraźniej złamałeś jakoś regulamin forum.
Legginsomaniak, fan lodzików i nie jestem hakerem, wybijcie sobie to z głowy ;x

YouTube | Instagram | Skype = live:fapkamaster
Awatar użytkownika
Fapka
Night's Watch
Night's Watch
Posty: 1359
Rejestracja: 04 mar 2017, 11:09
Lokalizacja: śląskie
Podziękował: 71 razy
Podziękowano mu: 136 razy
Co masz w Majtkach?: Dick
Twoja ulubienica z SU: MM,CK,CuZg,LiAl,MMS,Suzy
Anal?: Nie
Nick na ShowUp.tv: Kilka, np. mój model CPU


Panowie i Panie tez macie ostatnio problem z tym rtmp? Co sie polacze z firefoxem( od zawsze na nim siedze) to mi wyskakuje: failed to attach to Web browser. Wie ktos o co kaman?

Bulbus
Awatar użytkownika
bulba
ShowUp-FAN
ShowUp-FAN
Posty: 15
Rejestracja: 18 sty 2016, 11:45
Podziękował: 0 razy
Podziękowano mu: 0 razy
Co masz w Majtkach?: Dick
Twoja ulubienica z SU: malawrednaizlosliwa
Anal?: Nie
Nick na ShowUp.tv:


Przez takie durne posty jak Twój Fapka wiele użytkowniczek rezygnuje z SU :ok: :ok: :ok: :ok:
Awatar użytkownika
tajemniczysu
ShowUpper
ShowUpper
Posty: 557
Rejestracja: 20 gru 2015, 01:43
Podziękował: 0 razy
Podziękowano mu: 2 razy
Co masz w Majtkach?: Dick
Twoja ulubienica z SU: Kilka
Anal?: Nie
Nick na ShowUp.tv:


Ktoś posiada program który teraz działa bez problemu??
Awatar użytkownika
McLaren004
SU-holik
SU-holik
Posty: 95
Rejestracja: 11 lis 2015, 23:57
Podziękował: 0 razy
Podziękowano mu: 1 razy
Co masz w Majtkach?: Dick
Twoja ulubienica z SU: wrednapaula
Anal?: Nie
Nick na ShowUp.tv:


Tak
Legginsomaniak, fan lodzików i nie jestem hakerem, wybijcie sobie to z głowy ;x

YouTube | Instagram | Skype = live:fapkamaster
Awatar użytkownika
Fapka
Night's Watch
Night's Watch
Posty: 1359
Rejestracja: 04 mar 2017, 11:09
Lokalizacja: śląskie
Podziękował: 71 razy
Podziękowano mu: 136 razy
Co masz w Majtkach?: Dick
Twoja ulubienica z SU: MM,CK,CuZg,LiAl,MMS,Suzy
Anal?: Nie
Nick na ShowUp.tv: Kilka, np. mój model CPU


Poprzednia

  • Podobne tematy
    Odpowiedzi
    Odsłony
    Ostatni post

Wróć do Download



Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości