Problem z transmisją na showup

Jak korzystać z portalu? Problemy dotyczące forum? Napisz tutaj co Ci sprawia trudność.
Regulamin forum
Aby brać udział w konkursach należy dodawać linki do profili i transmisji w postach o naszych Dziewczynach z ShowUp.tv


Witam,
mam problem, mianowicie nie mogę odpalić transmisji, gdy uruchamiam ją w okienku wisi informacja "Łączę ze streamem..." i nic więcej, jakby kamerka nie reagowała na zawołanie z przeglądarki, czy miał ktoś z was taki problem? średnio znam się na tym wszystkim, w innych przeglądarkach ta sama informacja, z góry dziękuję za odpowiedzi :)
Awatar użytkownika
ku9
SU-ciekawy
SU-ciekawy
Posty: 1
Rejestracja: 07 kwie 2016, 15:58
Podziękował: 0 razy
Podziękowano mu: 0 razy
Co masz w Majtkach?: Pussy
Twoja ulubienica z SU: brak
Anal?: Nie
Nick na ShowUp.tv:




mam to samo,pomoze ktoś?
Awatar użytkownika
Franek
ShowUp-FAN
ShowUp-FAN
Posty: 12
Rejestracja: 15 lis 2015, 17:38
Podziękował: 0 razy
Podziękowano mu: 0 razy
Co masz w Majtkach?: Dick
Twoja ulubienica z SU: ShowUp
Anal?: Nie
Nick na ShowUp.tv:




Czy ktoś miał podobny problem ?
Awatar użytkownika
lordfixu
ShowUpper
ShowUpper
Posty: 489
Rejestracja: 23 gru 2015, 20:26
Podziękował: 0 razy
Podziękowano mu: 0 razy
Co masz w Majtkach?: Dick
Twoja ulubienica z SU: ShowUp
Anal?: Nie
Nick na ShowUp.tv: fixu20




Na początek proponowałbym aktualizację lub reinstalację flasha. Do tego również wyczyszczenie wszelkich śmieci internetowych z przeglądarki i komputera (np. za pomocą CCleanera) oraz wyczyszczenie rejestru. Jeśli to nadal nie pomoże, wtedy pisać do supportu SU o pomoc. Chociaż pewnie odpowiedzą tylko żeby wyczyścić ciasteczka z przeglądarki, co według nich jest jedyną słuszną i skuteczną metodą na wszelkie problemy :mocking:
ShowUp.tv

Mówią o mnie na mieście, że ponoć to spoko typ, dużo pije, ale spoko typ.
Awatar użytkownika
Sadistik
ShowUpper
ShowUpper
Posty: 1380
Rejestracja: 23 gru 2015, 03:45
Podziękował: 55 razy
Podziękowano mu: 137 razy
Co masz w Majtkach?: Dick
Twoja ulubienica z SU: .
Anal?: Tak
Nick na ShowUp.tv:




Myślę że u mnie to raczej wina leży w po blokowanych portach przez admina, gdyż w domu ShowUp.tv działa normalnie. A tutaj mam czarny obraz, widzę czat, kto ile daje zet, ile Pani juz zebrała a nie widać obrazu....
Awatar użytkownika
lordfixu
ShowUpper
ShowUpper
Posty: 489
Rejestracja: 23 gru 2015, 20:26
Podziękował: 0 razy
Podziękowano mu: 0 razy
Co masz w Majtkach?: Dick
Twoja ulubienica z SU: ShowUp
Anal?: Nie
Nick na ShowUp.tv: fixu20




lordfixu pisze:Myślę że u mnie to raczej wina leży w po blokowanych portach przez admina, gdyż w domu ShowUp.tv działa normalnie. A tutaj mam czarny obraz, widzę czat, kto ile daje zet, ile Pani juz zebrała a nie widać obrazu....


Spróbuj z innych przeglądarek. I tak jak Sadik pisze, flash'a sprawdź.
- każdy z nas jest po części hipokrytą i kłamcą.
Awatar użytkownika
msn
ShowUpper
ShowUpper
Posty: 3334
Rejestracja: 05 lis 2015, 20:35
Podziękował: 77 razy
Podziękowano mu: 79 razy
Co masz w Majtkach?: Dick
Twoja ulubienica z SU: EwaKopacz
Anal?: Tak
Nick na ShowUp.tv: kliknij tutaj




Nic nie pomogło, dzięki za rady, przejdę się do admina sieci o zwolnienie protów(bo nie tylko SU nie działa), i wtedy zobaczymy. Dzięki jeszcze raz
Awatar użytkownika
lordfixu
ShowUpper
ShowUpper
Posty: 489
Rejestracja: 23 gru 2015, 20:26
Podziękował: 0 razy
Podziękowano mu: 0 razy
Co masz w Majtkach?: Dick
Twoja ulubienica z SU: ShowUp
Anal?: Nie
Nick na ShowUp.tv: fixu20



  • Podobne tematy
    Odpowiedzi
    Odsłony
    Ostatni post

Wróć do Dział Techniczny

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 7 gości