Problemy/Usterki na ShowUp.tv

Jak korzystać z portalu? Problemy dotyczące forum? Napisz tutaj co Ci sprawia trudność.
Regulamin forum
Aby brać udział w konkursach należy dodawać linki do profili i transmisji w postach o naszych Dziewczynach z ShowUp.tv


beznadzieja pisze:miał dzisiaj ktoś problemy z wysylaniem pw na showup ? jakos kolo poludni cos sie odwalilo i caly czas mi pisalo użyles niedozwolonego znaku

Wystarczy dać enter na końcu wiadomości i wyskakuje ten błąd. Nadal nie naprawili, leniuszki.



www.ShowUp.blog
Legginsomaniak, wielbiciel lodzików, samozwańczy ekspert do spraw Lusha ;x i spraw technicznych Showupowych.
Podobno również hejter naczelny... Kto nie gadał ze mną, to tak myśli... :P (wynik pochopnej oceny ludzi).

Kontakt: [email protected]
Awatar użytkownika
Fapka
ShowUpper
ShowUpper
Posty: 1953
Rejestracja: 04 mar 2017, 11:09
Lokalizacja: śląskie
Podziękował: 172 razy
Podziękowano mu: 145 razy
Co masz w Majtkach?: Dick
Twoja ulubienica z SU: Google-Banned
Anal?: Nie
Nick na ShowUp.tv: (jestem zbanowany)




Na telefonie też mi nie działa SU. Pewnie jak gdzieś wspominano należałoby zapodać najnowszego Androida. A i tak uj wie czy by chodziło.
Niech mnie pocałują...
Awatar użytkownika
imperator
SU-holik
SU-holik
Posty: 106
Rejestracja: 31 gru 2015, 11:38
Podziękował: 3 razy
Podziękowano mu: 1 razy
Co masz w Majtkach?: Dick
Twoja ulubienica z SU: obecnie brak
Anal?: Nie
Nick na ShowUp.tv:




imperator pisze:Na telefonie też mi nie działa SU. Pewnie jak gdzieś wspominano należałoby zapodać najnowszego Androida. A i tak uj wie czy by chodziło.
Niech mnie pocałują...


Jakiego masz Androida?
Teraz już nawet w tych budżetowych smartfonach jest Android od piątki w górę... także.
ps. musisz mieć wyjatkowy paździerz. ;)
- każdy z nas jest po części hipokrytą i kłamcą.
Awatar użytkownika
msn
ShowUpper
ShowUpper
Posty: 3384
Rejestracja: 05 lis 2015, 19:35
Podziękował: 93 razy
Podziękowano mu: 100 razy
Co masz w Majtkach?: Dick
Twoja ulubienica z SU: EwaKopacz
Anal?: Tak
Nick na ShowUp.tv: kliknij tutaj




Xperię sprzed 2ch czy 3ch lat. Android chyba 3 coś.
Nie znam się na rootowaniu tela a inaczej nowszego chyba nie da się wgrać. Za dużo zachodu
Awatar użytkownika
imperator
SU-holik
SU-holik
Posty: 106
Rejestracja: 31 gru 2015, 11:38
Podziękował: 3 razy
Podziękowano mu: 1 razy
Co masz w Majtkach?: Dick
Twoja ulubienica z SU: obecnie brak
Anal?: Nie
Nick na ShowUp.tv:




Aha, no skoro nie wiesz jaką wersję Andka masz, to nie ma co dalej dyskutować.
- każdy z nas jest po części hipokrytą i kłamcą.
Awatar użytkownika
msn
ShowUpper
ShowUpper
Posty: 3384
Rejestracja: 05 lis 2015, 19:35
Podziękował: 93 razy
Podziękowano mu: 100 razy
Co masz w Majtkach?: Dick
Twoja ulubienica z SU: EwaKopacz
Anal?: Tak
Nick na ShowUp.tv: kliknij tutaj




No chyba piszę, że 3 coś. Czyli nie 4 i nie 5. Ogólnie jakaś starsza.
Co za różnica czy 3.2 czy 3.7?
Awatar użytkownika
imperator
SU-holik
SU-holik
Posty: 106
Rejestracja: 31 gru 2015, 11:38
Podziękował: 3 razy
Podziękowano mu: 1 razy
Co masz w Majtkach?: Dick
Twoja ulubienica z SU: obecnie brak
Anal?: Nie
Nick na ShowUp.tv:




imperator pisze:No chyba piszę, że 3 coś. Czyli nie 4 i nie 5. Ogólnie jakaś starsza.
Co za różnica czy 3.2 czy 3.7?
Duża dość. Ustawienia => informacje o telefonie => wersja systemu Android.
Do tego sprzed "dwóch" lub "trzech" nie zapisuj jako "2ch" xd... i powinien być być już 4.0, co jest aktualnie lekko przeżytkiem. Chyba jeszcze jest wsparcie aplikacji dla KitKata (Android 4.4)
Legginsomaniak, wielbiciel lodzików, samozwańczy ekspert do spraw Lusha ;x i spraw technicznych Showupowych.
Podobno również hejter naczelny... Kto nie gadał ze mną, to tak myśli... :P (wynik pochopnej oceny ludzi).

Kontakt: [email protected]
Awatar użytkownika
Fapka
ShowUpper
ShowUpper
Posty: 1953
Rejestracja: 04 mar 2017, 11:09
Lokalizacja: śląskie
Podziękował: 172 razy
Podziękowano mu: 145 razy
Co masz w Majtkach?: Dick
Twoja ulubienica z SU: Google-Banned
Anal?: Nie
Nick na ShowUp.tv: (jestem zbanowany)




Smartfon sprzed dwóch/trzech lat z Androidem 3+ ...taki Android był w 2012 roku.
To używasz tego smartfona chyba tylko do dzwonienia.
- każdy z nas jest po części hipokrytą i kłamcą.
Awatar użytkownika
msn
ShowUpper
ShowUpper
Posty: 3384
Rejestracja: 05 lis 2015, 19:35
Podziękował: 93 razy
Podziękowano mu: 100 razy
Co masz w Majtkach?: Dick
Twoja ulubienica z SU: EwaKopacz
Anal?: Tak
Nick na ShowUp.tv: kliknij tutaj




No. Głównie tak. Do tego są zazwyczaj używam telefonu.
Do innych rzeczy mam komputer czy telewizor. :D

Fapka pisze:
Do tego sprzed "dwóch" lub "trzech" nie zapisuj jako "2ch" xd... i powinien być być już 4.0, co jest aktualnie lekko przeżytkiem. Chyba jeszcze jest wsparcie aplikacji dla KitKata (Android 4.4)


Wiem, że nie mogę go zaktualizować wyżej a ja wgrać system od zera to się nie znam. Jestem telefonową lebiodą bo nigdy nie traktowałem telefonu jako komputera :)
Awatar użytkownika
imperator
SU-holik
SU-holik
Posty: 106
Rejestracja: 31 gru 2015, 11:38
Podziękował: 3 razy
Podziękowano mu: 1 razy
Co masz w Majtkach?: Dick
Twoja ulubienica z SU: obecnie brak
Anal?: Nie
Nick na ShowUp.tv:




No to SU sie jebie po calosci :wild:
Bylam na transmisji i po jakims czasie pokazal mi sie napis,ze prowadze transmisje w innym oknie(a tak nie bylo) :shock2:
odswiezajac strone "trwa ladownie"i opis na pasku u gory "Prowadzisz już transmisję w innym oknie"WTF :shock2:
zmienilam przegladarke i to samo,wyczyscilam ciastka i to samo :shock2:
ale... wszlam z mojego zapasowego konta i o dziwo dziala :geek:
Awatar użytkownika
wieczna chcica
ShowUpper
ShowUpper
Posty: 297
Rejestracja: 24 lut 2016, 11:41
Podziękował: 55 razy
Podziękowano mu: 45 razy
Co masz w Majtkach?: Pussy
Twoja ulubienica z SU: ShowUp
Anal?: Nie
Nick na ShowUp.tv:




imperator pisze:No. Głównie tak. Do tego są zazwyczaj używam telefonu.

Telefon to telefon a smatfon to już coś bardziej rozbudowanego, jak powszechnie wiadomo...
Na tym Twoim smartku to już chyba żadna aplikacja nie jest wspierana, nie poprzeglądasz internetu, instagrama, facebooka, nie polukasz tam filmików (bo się zwyczajnie nie odpalą) nie zainstalujesz kompletnie nic.

A Ty pytasz o showup, że Ci nie lata ;) no heloł...

tak trochę drąże temat, bo myślałem, że Ci coś pomogę, ale jednak nic z tego.
z gówna bata nie ukręcisz.
- każdy z nas jest po części hipokrytą i kłamcą.
Awatar użytkownika
msn
ShowUpper
ShowUpper
Posty: 3384
Rejestracja: 05 lis 2015, 19:35
Podziękował: 93 razy
Podziękowano mu: 100 razy
Co masz w Majtkach?: Dick
Twoja ulubienica z SU: EwaKopacz
Anal?: Tak
Nick na ShowUp.tv: kliknij tutaj




Pewnie to pryszcz przy innych usterkach i problemach, ale nawet coś tak banalnego jak załadowanie głównej foty pod nazwą nicka, też jest niemożliwe.
Awatar użytkownika
Świerk Engelmanna
ShowUp-FAN
ShowUp-FAN
Posty: 21
Rejestracja: 02 lis 2018, 14:25
Podziękował: 0 razy
Podziękowano mu: 1 razy
Co masz w Majtkach?: Dick
Twoja ulubienica z SU: Wszystkie
Anal?: Nie
Nick na ShowUp.tv:




Zacina wam co jakiś czas transmisje/priv? Czy to wina mojego tableta? Chociaż od 2 dni mi dopiero zacina, a wcześniej dobrze chodziło...
Awatar użytkownika
AvenumDostarce
ShowUpper
ShowUpper
Posty: 205
Rejestracja: 05 cze 2018, 12:24
Podziękował: 12 razy
Podziękowano mu: 33 razy
Co masz w Majtkach?: Dick
Twoja ulubienica z SU: SSIJKA
Anal?: Nie
Nick na ShowUp.tv:




ja mam problem ,ze dokladnie co 3 sekundy mi sie laguje jak ogladam jakas transmisje. Nie codziennie i nie o kazdej porze. Glownie wieczorem .
Wczoraj mialam tez problem ,ze na privkach mi sie obraz zacinal, troche pomoglo zmniejszenie jakości ,ale i tak obraz był rozjechany z glosem . Juz nie wiem jakie kompy i jakie nety tu trzeba miec ,zeby bylo wszystko na takich obrotach jak wymaga showup .
go hard or go home . #niemalipy #dzikitrener #lepiejmnieniewkurwiaj

Przepraszam za kropki i przecinki po spacji. Obiecuję poprawę :D
Awatar użytkownika
beznadzieja
ShowUpper
ShowUpper
Posty: 345
Rejestracja: 23 paź 2016, 10:28
Podziękował: 46 razy
Podziękowano mu: 88 razy
Co masz w Majtkach?: Pussy
Twoja ulubienica z SU: xd
Anal?: Tak
Nick na ShowUp.tv:




msn pisze:
Telefon to telefon a smatfon to już coś bardziej rozbudowanego, jak powszechnie wiadomo...
Na tym Twoim smartku to już chyba żadna aplikacja nie jest wspierana, nie poprzeglądasz internetu, instagrama, facebooka, nie polukasz tam filmików (bo się zwyczajnie nie odpalą) nie zainstalujesz kompletnie nic.


Jak nic jak większość rzeczy chodzi ;)

msn pisze:
tak trochę drąże temat, bo myślałem, że Ci coś pomogę, ale jednak nic z tego.
z gówna bata nie ukręcisz.


No dziękuję ale... mam rozumieć, że na nowszych Androidach SU chodzi? Więc to tylko wymiana systemu, tak?
Awatar użytkownika
imperator
SU-holik
SU-holik
Posty: 106
Rejestracja: 31 gru 2015, 11:38
Podziękował: 3 razy
Podziękowano mu: 1 razy
Co masz w Majtkach?: Dick
Twoja ulubienica z SU: obecnie brak
Anal?: Nie
Nick na ShowUp.tv:




imperator pisze:Xperię sprzed 2ch czy 3ch lat. Android chyba 3 coś.

imperator pisze:... mam rozumieć, że na nowszych Androidach SU chodzi? Więc to tylko wymiana systemu, tak?

Tego fona to może i kupiłeś 2-3 lata temu ale już wtedy pewnie był technologicznie do tyłu. Na telefonie sprzed tylu lat raczej nie liczyłbym na jakieś cuda, bo po prostu sprzętowo nie wyrabia. Sam system to nie wszystko, słaby procek, mało ramu itd. Wymień na cokolwiek nowego i problem powinien zniknąć.

https://blogsu.org
Awatar użytkownika
Gord
SU-holik
SU-holik
Posty: 55
Rejestracja: 29 lip 2018, 23:52
Podziękował: 14 razy
Podziękowano mu: 18 razy
Co masz w Majtkach?: Dick
Twoja ulubienica z SU: 272
Anal?: Nie
Nick na ShowUp.tv:


Poprzednia

  • Podobne tematy
    Odpowiedzi
    Odsłony
    Ostatni post

Wróć do Dział Techniczny


Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości