Showup.tv w przeglądarce Opera

Jak korzystać z portalu? Problemy dotyczące forum? Napisz tutaj co Ci sprawia trudność.
Regulamin forum
Aby brać udział w konkursach należy dodawać linki do profili i transmisji w postach o naszych Dziewczynach z ShowUp.tv
Od miesiąca na ShowUp.tv zamiast obrazu w przeglądarce Opera mam komunikat:

Transmisja wymaga najnowszej wersji Adobe Flash Player.
Kliknij w poniższą ikonkę aby pobrać aktualizację.


Reinstalacja przeglądarki i flasha nic nie zmieniła. Na innych przeglądarkach jest dobrze. Czy ktoś ma podobnie?
"Kto z was jest bez grzechu, niech pierwszy rzuci w nią kamieniem". I znowu pochyliwszy się, rysował po ziemi. (J 8,8-11)
Awatar użytkownika
Tomcio-Paluch
SU-holik
SU-holik
Posty: 131
Rejestracja: 07 paź 2017, 15:27
Lokalizacja: Tajemnicza Wyspa
Podziękował: 0 razy
Podziękowano mu: 0 razy
Co masz w Majtkach?: Dick
Twoja ulubienica z SU: Moderator
Anal?: Nie
Nick na ShowUp.tv: Tomcio-Paluch


Nie mam Opery ale znalazłem coś takiego :
https://helpx.adobe.com/pl/flash-player/kb/enabling-flash-player-opera.html

Może to coś da a jak nie to pobierz sobie najpierw Adobe Flash Player Uninstaller, odinstaluj nim poprzednią wersję flasha i zainstaluj najnowszą.

Link do uninstallera - https://www.dobreprogramy.pl/Adobe-Flash-Player-Uninstaller,Program,Windows,33983.html

Link do flash playera https://www.dobreprogramy.pl/Adobe-Flash-Player,Program,Windows,13091.html

PS. Pewnie wiesz ale tak dla przypomnienia - musisz pobrać wersję flasha przeznaczoną dla Opery
Awatar użytkownika
pusty_nick
ShowUpper
ShowUpper
Posty: 206
Rejestracja: 29 lip 2017, 17:23
Podziękował: 11 razy
Podziękowano mu: 19 razy
Co masz w Majtkach?: Dick
Twoja ulubienica z SU:
Anal?: Nie
Nick na ShowUp.tv:


Miałem ten sam problem :)
Wystarczy dodać showup jako wyjątek w ustawieniach i będzie działać


Ustawienia ->zakładka witryny -> flash, zarządzaj wyjątkami -> wpisz showup.tv i gotowe
Awatar użytkownika
Bajtek
SU-ciekawy
SU-ciekawy
Posty: 2
Rejestracja: 10 sty 2018, 23:34
Podziękował: 0 razy
Podziękowano mu: 0 razy
Co masz w Majtkach?: Dick
Twoja ulubienica z SU: ShowUp.tv
Anal?: Nie
Nick na ShowUp.tv:


Ja korzystam z ShowUp na Operze już od dawna i zero problemów. Również na starym SU z flashem wszystko działało jak należy
Awatar użytkownika
mmattt1234
SU-holik
SU-holik
Posty: 51
Rejestracja: 18 gru 2017, 12:47
Podziękował: 1 razy
Podziękowano mu: 1 razy
Co masz w Majtkach?: Dick
Twoja ulubienica z SU: goraca_ania
Anal?: Nie
Nick na ShowUp.tv: misiek032


Mi zawsze działał jak należy. Używam na Operze od ponad dwóch lat.
Awatar użytkownika
chomel
SU-holik
SU-holik
Posty: 50
Rejestracja: 14 lis 2017, 09:35
Podziękował: 2 razy
Podziękowano mu: 1 razy
Co masz w Majtkach?: Dick
Twoja ulubienica z SU: ShowUp.tv
Anal?: Nie
Nick na ShowUp.tv:



  • Podobne tematy
    Odpowiedzi
    Odsłony
    Ostatni post

Wróć do Dział Techniczny



Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość