Nowy Firefox a wielkość okna showup

Jak korzystać z portalu? Problemy dotyczące forum? Napisz tutaj co Ci sprawia trudność.
Regulamin forum
Aby brać udział w konkursach należy dodawać linki do profili i transmisji w postach o naszych Dziewczynach z ShowUp.tv


Witam
Czy wie ktos jak mozna zmniejszyc okno transmisji w nowym firefoxie 55? Ctrl+- nie dziala. Tzn. zmniejsza sie czcionka ale okno transmisji zostaje takie same. W poprzednich wersjach FF ctrl+- dzialalo normlanie.
Awatar użytkownika
xamro
SU-ciekawy
SU-ciekawy
Posty: 1
Rejestracja: 09 wrz 2017, 13:44
Podziękował: 0 razy
Podziękowano mu: 0 razy
Co masz w Majtkach?: Dick
Twoja ulubienica z SU: ?
Anal?: Nie
Nick na ShowUp.tv:




Też mam firefoxa 55 i u mnie normalnie działa. Masz jakieś dodatki? Jak tak to spróbuj uruchomić firefoxa bez dodatków, sprawdź wtedy czy okno się pomniejsza czy nie. Jak uruchomić ff bez dodatków to W zakładce Pomoc jest opcja Uruchom ponownie z wyłączonymi dodatkami.
Awatar użytkownika
chucky
ShowUpper
ShowUpper
Posty: 311
Rejestracja: 15 lut 2016, 17:58
Lokalizacja: 127.0.0.1
Podziękował: 1 razy
Podziękowano mu: 0 razy
Co masz w Majtkach?: Dick
Twoja ulubienica z SU: mam ich kilka
Anal?: Nie
Nick na ShowUp.tv:




xamro pisze:Witam
Czy wie ktos jak mozna zmniejszyc okno transmisji w nowym firefoxie 55? Ctrl+- nie dziala. Tzn. zmniejsza sie czcionka ale okno transmisji zostaje takie same. W poprzednich wersjach FF ctrl+- dzialalo normlanie.

Może ściągnij wersję portable firefoxa i sprawdź na takiej czystej bez dodatków. Przynajmniej się dowiesz czy przyczyna tkwi w przeglądarce czy to coś innego.
U mie wszystko działa tak jak powinno
Przez życie idę sam .........
Awatar użytkownika
pusty_nick
ShowUpper
ShowUpper
Posty: 243
Rejestracja: 29 lip 2017, 17:23
Podziękował: 17 razy
Podziękowano mu: 14 razy
Co masz w Majtkach?: Dick
Twoja ulubienica z SU:
Anal?: Nie
Nick na ShowUp.tv:




A w FF 57.0 dziala wam opcja full screen? Bo mi rzuca tylko zdjecie na caly ekran i tylko maly kwadracik w lewym gornym kącie ekranu sie odswieza reszta zamrożona jest.
Awatar użytkownika
sthoss
SU-holik
SU-holik
Posty: 129
Rejestracja: 05 lis 2015, 19:24
Podziękował: 0 razy
Podziękowano mu: 1 razy
Co masz w Majtkach?: Dick
Twoja ulubienica z SU: GlupiaCipa
Anal?: Tak
Nick na ShowUp.tv:




Ja mam normalnie transmisje na full screenie. FF 57.
Awatar użytkownika
chucky
ShowUpper
ShowUpper
Posty: 311
Rejestracja: 15 lut 2016, 17:58
Lokalizacja: 127.0.0.1
Podziękował: 1 razy
Podziękowano mu: 0 razy
Co masz w Majtkach?: Dick
Twoja ulubienica z SU: mam ich kilka
Anal?: Nie
Nick na ShowUp.tv:




sthoss pisze:A w FF 57.0 dziala wam opcja full screen? Bo mi rzuca tylko zdjecie na caly ekran i tylko maly kwadracik w lewym gornym kącie ekranu sie odswieza reszta zamrożona jest.


chucky pisze:Ja mam normalnie transmisje na full screenie. FF 57.

Potwierdzam, u mnie też nie ma żadnych problemów, lisek w wersji 57 śmiga jak szalony
Może spróbuj z wyłączonymi dodatkami albo zainstaluj na czysto, bo czasem przy aktualizowaniu pozostają jakieś ustawienia z poprzednich wersji i stąd różne bugi
Przez życie idę sam .........
Awatar użytkownika
pusty_nick
ShowUpper
ShowUpper
Posty: 243
Rejestracja: 29 lip 2017, 17:23
Podziękował: 17 razy
Podziękowano mu: 14 razy
Co masz w Majtkach?: Dick
Twoja ulubienica z SU:
Anal?: Nie
Nick na ShowUp.tv:




To fascynujace chyba jestem naprawde pojebany bo na dwoch roznych komputerach mam dokladnie ten sam efekt. W poniedzialek sprawdze jeszcze na 3-im i 4-ym.
Awatar użytkownika
sthoss
SU-holik
SU-holik
Posty: 129
Rejestracja: 05 lis 2015, 19:24
Podziękował: 0 razy
Podziękowano mu: 1 razy
Co masz w Majtkach?: Dick
Twoja ulubienica z SU: GlupiaCipa
Anal?: Tak
Nick na ShowUp.tv:




pusty_nick pisze:
sthoss pisze:A w FF 57.0 dziala wam opcja full screen? Bo mi rzuca tylko zdjecie na caly ekran i tylko maly kwadracik w lewym gornym kącie ekranu sie odswieza reszta zamrożona jest.


chucky pisze:Ja mam normalnie transmisje na full screenie. FF 57.

Potwierdzam, u mnie też nie ma żadnych problemów, lisek w wersji 57 śmiga jak szalony
Może spróbuj z wyłączonymi dodatkami albo zainstaluj na czysto, bo czasem przy aktualizowaniu pozostają jakieś ustawienia z poprzednich wersji i stąd różne bugi


To i ja potwierdzę. FF 57 hula u mnie dobrze. Z full screen`em też nie ma u mnie żadnych problemów.
ragazzo_fresco



  • Podobne tematy
    Odpowiedzi
    Odsłony
    Ostatni post

Wróć do Dział Techniczny

Użytkownicy przeglądający to forum: jayzee1982, mmattt1234, now666 i 2 gości