madamebutterflyy pisze:mnie juz na ShowUp.tv chyba nic nie zdziwi, ostatnio jakis gosc pytal sie czy zgwalce poduszke na priv![]()
kayne69 pisze:Generalnie mają całkiem ładne stópki, ciężko wyróżnić jakąś na plus
Chyba łatwiej wskazać w drugą stronę, no ale nie będziemy pisać o tym, kto się nadział na suche pięty
pi313 pisze:Dlaczego lekarza specjalisty?
colette pisze:tez nie rozumiem, czemu od razu fetyszysta stop ma isc do specjalisty :O
Mr.B pisze:pi313 pisze:Dlaczego lekarza specjalisty?colette pisze:tez nie rozumiem, czemu od razu fetyszysta stop ma isc do specjalisty :O
Iśc do specjalisty wymienić doświadczenia. Względnie zostać specjalistąWszak podologia w Polsce jest dopiero rozwijającą się dziedziną
pi313 pisze:Mr B. chyba karierę w polityce robisz, a jeśli nie to poważnie o niej pomyśl![]()
Nie wpadłbym na tak sprytne spacyfikowanie tego zarzewia potencjalnego konfliktu
pi313 pisze:madamebutterflyy pisze:mnie juz na ShowUp.tv chyba nic nie zdziwi, ostatnio jakis gosc pytal sie czy zgwalce poduszke na priv![]()
Mam nadzieję, że się nie skusiłaś na te żetony. Za takie rzeczy to chyba paragraf jest
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości