DigitusMedius pisze:A takie podstawowe pytanie mam - czy macie założoną dzialaność na SU i zlecacie na firmowe konto, czy macie wywalone i żyjecie nadzieją, że Was bank albo US nie sprawdzi?
kamchm9578 pisze:Kaczątko_kFUCK_kFUCK pisze:blacklayers pisze:Ma ktoś konto w ing i mu nie doszły ?
Mi nie doszły na ing. A na pewno dobre dane były podane. Ciekawe co z tego wszystkiego wyjdzie.
Ja pierdole jak wy panikujeciezamiast poczekać do po 14 tak jak to zawsze było
, dwa razy szybciej pieniądze przyszły co było wyjątkiem od reguły nagle może znowu być tak jak to bywało że będziecie miały po 14 a wy się zachowujecie jakby portal miał wam tego już nie wypłacić nigdy
![]()
dać wam palec to odrazu łapę wpierdolicie, złóżcie wnioski o to żeby portal na przód wam wypłacał 20k i będzie spokój.
kasia85 pisze:Odpisują Wam na maile? Ja czekam na kasę albo zwrot żetonów i cały czas cisza
LobodA pisze:Bez prEsady. Napisałam do SU bo w piątek zleciłam zety na konto w złym banku i wiem ze teraz nie dojdą. Oddali mi dziś rano po mailu. .zlecilam na konto w PKO.
kasia85 pisze:Ale gdzie tą listę dali? Tobie osobiście czy była gdzieś oficjalna informacja?
kasia85 pisze:To dlaczego nie zamieścili np. komunikatu na stronie SU odnośnie tego, że takie coś teraz będzie miało miejsce?
LobodA pisze:Dali listę banków na które zlecać.
kasia85 pisze:Ale gdzie tą listę dali? Tobie osobiście czy była gdzieś oficjalna informacja?
miszmasz pisze:W linku znajdzie Pani listę obsługiwanych banków w systemie szybkich przelewów: https://www.expresselixir.pl/tabela-dostepnosci/
Pozdrawiam
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 22 gości