ZmysłowaOna23 pisze:7
LobodA pisze:Nie denerwuj się każda z nas zarabia i każda ma takie chwile. Niestety trochę taki zawod
Dziękuję za wsparcie :* juz mi przeszlojak zetony sie wypłaciły shopping na poprawe humoru
ZmysłowaOna23 pisze:7
LobodA pisze:Nie denerwuj się każda z nas zarabia i każda ma takie chwile. Niestety trochę taki zawod
Spokojna pisze:ZmysłowaOna23 pisze:7
Dziękuję za wsparcie :* juz mi przeszlojak zetony sie wypłaciły shopping na poprawe humoru aj aj
Jezusiu... Wy serio od razu na zakupy, na miasto lecicie?!
Spokojna pisze:yyy... nie no, mam inna wizję zarządzania swoimi finansami i tego co zrobię z kasą z SU... Jeśli ktoś chce nadawać żeby wydać na łachy i imprezy to spoko, chociaż nie do końca rozumiemNie mój biznes... zdziwiłam się jedynie..
LobodA pisze:...Jego nie zbanują bo pisanie kogoś danych nie jest zakazane...
Regulamin portalu Showup.tv
VIII. NIEDOZWOLONE SPOSOBY KORZYSTANIA Z SERWISU
...
q.Użytkownik/Wykonawca nie może umieszczać na Serwisie danych zawierających jakiekolwiek dane osobowe osób trzecich,
Spokojna pisze:Powinien mieć bana, zgłoś może coś z tym zrobią ale co to zmieni...założy nowy nick. Starają się bardziej kiedy ktoś szkodzi ich interesom
ZmysłowaOna23 pisze:Do ktorej godziny zlecić przelew rano aby się załapał ?
Góralczyka pisze:No no zmysłowa brawo w dwa dni tysiak .... A tak piszczysz jak wplaty się spóźniają . Przy takich kwotach jakie wyciągasz można śmiało odłożyć .
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 27 gości