ZmysłowaOna23 pisze:CZY MOZLIWE ZE ONI TE WYPLATY ZROBILI NA KONTA PRZYPADKOWYCH OBCYCH OSOB ?!
Przez moment też przeszło mi to przez myśl, ale chyba chociaż jedna z Was dostałaby na swoje. Pewnie aż tak nie polecieli z tą fuszerką swoją.
ZmysłowaOna23 pisze:CZY MOZLIWE ZE ONI TE WYPLATY ZROBILI NA KONTA PRZYPADKOWYCH OBCYCH OSOB ?!
kasia85 pisze:Mój przelew stoi w oczekujących od 21 czerwca...
Sexy_Lejdis pisze:Nam tutaj zlecili wczoraj w poniedziałek o 10.48 a nie dotarło nic jeszcze
tomoxx pisze:Przyjazna, no hej
ZmysłowaOna23,
piszesz ze zleciłaś w sobotę i masz w oczekujących, a LobodA mi pisze że wcześniej ze nie rozumiem o co chodzi bo masz w zleconych i nie dostałaś w ciagu 24 godzin. Wybacz ale już się pogubiłem.
Jeśli zleciłaś w sobotę i masz w oczekujących to status na zrealizowany powinien się Tobie zmienić najpóźniej do 2 lipca (7 dni roboczych od 24 czerwca, jak zlecałaś w sobotę to sobota i niedziela są dniami nieroboczymi.
LobodA pisze:Tez mnie zapytali czy wciąż nie ma? Czyli to już kwestia czasu
Ciekawa pisze:Drugą sesją będziecie miały - https://www.czerwona-skarbonka.pl/kiedy-przelew/ - tutaj można sprawdzić
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości