Typer pisze:W regulaminie który zaakceptowałyście macie zapis o wypłacie w ciągu 7 dni, limit 10k żetonów też się tam znajduje. Musicie lepiej zarządzać swoim budżetem, zmienić portal na taki który wypłaca w przeciągu 24-48h lub znaleźć inne dochodowe zajęcie.
Chyba przyznacie mi rację, że takie działanie ShowUpa to dość sprytne rozwiązanie?Dzięki temu siedzicie częściej i dłużej. Biorąc pod uwagę, że mogą Wam wcale nie płacić a i tak będziecie nadawać(przecież już tak było nie raz) to po co mają cokolwiek zmieniać? Same ich do tego przyzwyczaiłyście a jednocześnie pokazałyście, że nie macie innych alternatyw(inne kamerki/praca). Nawet Biuro Obsługi Klienta pisało Wam, że jest to głupota opieranie budżetu domowego w oparciu o SU...
Jak się nad tym głębiej zastanowicie to dojdziecie do wniosku, że brak kasy to nie wina SU tylko Wasza.
w tym momencie nie rozmawiamy o tym czy mamy kase czy nie, rozmawiamy o tym ze chcialybysmy miec kase szybciej na koncie i nie jest to kwestia opierania budzetu na zarobkach z SU tylko strachu czy wyplaca. Do Twojej wiadomosci jak nie wyplacali kasy to ja nie nadawalam a zajecie poza kamerkowe, ktore daje mi dochod rowniez mam, nie wiem jak Leila ale mi apetyt rosnie w miare jedzenia i nawet te 2tys tygodniowo poprzez dorywcze siedzenie zapewnia mi utrzymanie ponad stan na caly miesiac a ze swojej dzialalnosci wszystko odkladam na dom, bo dzialke juz kupilam.
Uwierz nie jest to kwestia pieniedzy tylko tego ze chcialabym je widziec fizycznie na koncie