HardRockCaffe666 pisze:Widzę chłopie ze specjalisty od finansów nagle stałeś sie ekspertem od cytowania cudzych cytatów.
Baw sie dalej skoro sprawia ci to przyjemność.
HardRockCaffe666 pisze:Kiniuś pisze:Nazywając widzów "przegrywami" troche chujowo swiadczy o transmitującej
Chce wam przypomnieć że to właśnie dzięki tym przegrywom tutaj zarabiacie.
Wiec może tak trochę więcej szacunku po obu stronach![]()
Przyjazna pisze:jesteśmy dla was obiektem jak pierścionek czy branzoletka u jubilera jest duży wybór jeden obiekt ciekawszy od drugiego ale dzieli szybka.
Przyjazna pisze:Ci oglądający nas Panowie są dla nas transmitujacych dziewczyn zazwyczaj zbiorem liter... My nie znamy was a wy nas, nie wiecie jakie jesteśmy na codzień co nas interesuje a co zachwyca
pussycat pisze:Przyjazna pisze:jesteśmy dla was obiektem jak pierścionek czy branzoletka u jubilera jest duży wybór jeden obiekt ciekawszy od drugiego ale dzieli szybka.
Ciekawe dlaczego nie padło na książki w księgarni... Sądząc po stanie czytelnictwa w Polsce, książki są rzadziej kupowane niż droga biżuteria. Wejdź do obojętnie jakiego jubilera w galerii handlowej, a zobaczysz, jak wielu ludzi stać na zakup pierścionka lub bransoletki.Przyjazna pisze:Ci oglądający nas Panowie są dla nas transmitujacych dziewczyn zazwyczaj zbiorem liter... My nie znamy was a wy nas, nie wiecie jakie jesteśmy na codzień co nas interesuje a co zachwyca
To smutne co napisałaś... Przed zbiorem liter, którego nie znasz na co dzień, o którym nie wiesz - co go interesuje, a co zachwyca (nie wspomnę o innych aspektach), jesteś w stanie za symboliczną opłatę, całkowicie wyzbyć się własnej intymności i robić rzeczy, które dla większości zwykłych ludzi są zarezerwowane tylko i wyłącznie dla tej najbliższej osoby.
Przyjazna pisze:Prawdziwa intymność jest wtedy gdy dwie osoby pragną się lepiej poznać spędzając czas w swoim towarzystwie.
Przyjazna pisze:w każdej księgarni przed kupnem mogę książkę zobaczyć, dotknąć i przeczytać spis treści a z pierścionkami tak nie jest
pussycat pisze:ELIZABETH2 pisze:Mi już dziś zlecili.
Łączę się z tobą w radości!!!
Leila87 pisze:pussycat pisze:ELIZABETH2 pisze:Mi już dziś zlecili.
A to macie zlecone z weekendu czy z wcześniej?
ELIZABETH2 pisze:Leila87 pisze:pussycat pisze:ELIZABETH2 pisze:Mi już dziś zlecili.
Ja zleciłam 1.05 do wypłaty i dziś zrealizowali.
Leila87 pisze:A to macie zlecone z weekendu czy z wcześniej?
Leila87 pisze:ELIZABETH2 pisze:Leila87 pisze:pussycat pisze:ELIZABETH2 pisze:Mi już dziś zlecili.
No to dziś już nie ma co liczyć na realizację reszty bo oni jak realizują to realizuja wszystko co mają danego dnia o jednej porze
pussycat pisze:Przyjazna pisze:Prawdziwa intymność jest wtedy gdy dwie osoby pragną się lepiej poznać spędzając czas w swoim towarzystwie.
Chybiony argument! Zdarzało mi się poznawać największe ludzkie sekrety, w tym także intymne, podczas wspólnego spędzania czasu w swoim towarzystwie, ale nie było nam do tego potrzebne wspólne masturbowanie się, gdy jedna ze stron brała za to pieniądze.Przyjazna pisze:w każdej księgarni przed kupnem mogę książkę zobaczyć, dotknąć i przeczytać spis treści a z pierścionkami tak nie jest
Ty tak na serio?!
ELIZABETH2 pisze:Leila87 pisze:ELIZABETH2 pisze:Leila87 pisze:pussycat pisze:ELIZABETH2 pisze:Mi już dziś zlecili.
No to dziś już nie ma co liczyć na realizację reszty bo oni jak realizują to realizuja wszystko co mają danego dnia o jednej porze
Kochana nie wiem czy o jednej porze bo kiedyś jak czekałam na wypłatę realizowali podobno od 8.00 do 12 puszczają przelewy (Ktoś tu kiedyś tak pisał) więc może jeszcze ci puszczą.Mojej znajomej która też jest na SU zrealizowali o 8.45 a mi dopiero o 10.15 także pewnie ci do 12 zrealizują
Leila87 pisze:ELIZABETH2 pisze:Leila87 pisze:ELIZABETH2 pisze:Leila87 pisze:pussycat pisze:ELIZABETH2 pisze:Mi już dziś zlecili.
Kochana nie wiem czy o jednej porze bo kiedyś jak czekałam na wypłatę realizowali podobno od 8.00 do 12 puszczają przelewy (Ktoś tu kiedyś tak pisał) więc może jeszcze ci puszczą.Mojej znajomej która też jest na SU zrealizowali o 8.45 a mi dopiero o 10.15 także pewnie ci do 12 zrealizują
Ja jakoś tak zauważyłam że jak realizują to wąłsnie raz dziennie o jakiejś konkretnej godzinie...chyba trzeba założyć osoby wątek do tego tematu...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 56 gości