Dołączony post:
Ja tylko chiała bym zwrócić się do osób które tak tu pieknie hejtowały diewczyny zarabiające na SU : to jak zarabiamy i co robimy z naszymi pieniędzmi to tylko i wyłącznie nasza sprawa

Kiniuś pisze:Przyjazna pisze:Kiniuś pisze::blink:![]()
dziewczyny ogarnijcie się troche, bo to jest tak popierdolone co piszecie ze nie wiem co o was myslec
nie wiem na co jedna z drugą ma wtej swojej głowie ale nakręcanie takich afer to czysta propaganda, te wasze teorie spiskowe które nie mają nic wspolnego rzeczywisościa. ja pierdole ? mam nadzieje ze jak showup odblokuje juz srodki to pobanuje wszytskie intrygantki bo sory dziewcyzny ale macie najebane w głowach
te co najwiecej ryczą, najmiej mleka dają taka prawda
![]()
wiadomośc od SU
Witam,
Proszę nie wierzyć plotkom. Fora mają to do siebie, że każdy może tam napisać co mu do głowy przyjdzie. Często są to jednak informacje wyssane z palca i nieprawdziwe. Działamy już tyle lat, że znamy wiele zabiegów stosowanych przez konkurencje mających na celu przedstawienie portalu w złym świetle.
Wysłaliśmy bankowi niezbędne dokumenty i czekamy na ich odpowiedź. Po weryfikacji dokumentów bank odblokuje środki.
pozdrawiam
Trzeba mieć najebane w głowie by niedostrzegac, że show up chujowo nas traktuje i odpierdala cyrk bez względu czy kasa będzie czy nie traktuje nas poniżej słów krytyki ale niektórym wystarczy do pełni szczęścia gówno komunikat i łykają wszystko co popadnie![]()
łykam tylko pewne innformacje i co głupio ci?
Kropelka pisze:Ciekawa pisze:ZmysłowaOna23 pisze:Teraz juz tylko na swoje bedzie mozna. Najlepiej stare zamknac nowe otworzyc i dzialansoc. Ja juz soe doinformowalam i wole spac spokojnie po tej weryfikacji na pewno us bedzid weszyl
Watpię żeby sprawdzali czy to faktycznie Twoje konto
nie sprawdzają ale w przypadku awarii banku gdzie sa potwierdzane dane z przelewu, to przelew może się cofnąć, miałam coś takiego kilka msc temu, dane nie pokrywały sie z danymi konta, przez miesiac SU ustalalo o co chodzi ale finalnie kase oddali
Ciekawa pisze:Kropelka pisze:Ciekawa pisze:ZmysłowaOna23 pisze:Teraz juz tylko na swoje bedzie mozna. Najlepiej stare zamknac nowe otworzyc i dzialansoc. Ja juz soe doinformowalam i wole spac spokojnie po tej weryfikacji na pewno us bedzid weszyl
nie sprawdzają ale w przypadku awarii banku gdzie sa potwierdzane dane z przelewu, to przelew może się cofnąć, miałam coś takiego kilka msc temu, dane nie pokrywały sie z danymi konta, przez miesiac SU ustalalo o co chodzi ale finalnie kase oddali
ja mam pełnomocnictwo do konta, wiec sie nie boje
Kropelka pisze:Ciekawa pisze:Kropelka pisze:Ciekawa pisze:ZmysłowaOna23 pisze:Teraz juz tylko na swoje bedzie mozna. Najlepiej stare zamknac nowe otworzyc i dzialansoc. Ja juz soe doinformowalam i wole spac spokojnie po tej weryfikacji na pewno us bedzid weszyl
ja mam pełnomocnictwo do konta, wiec sie nie boje
nie chodzi o pełnomocnictwo o dane właściciela konta, bo przelew moze sie "odbic" jesli nie beda sie zgadzac
paragon pisze:Moim zdeniem nic się nie zmieni i całe to sianie paniki przez tych pseudo znawców prawa wszelakiego na czacie jest tylko chęcią zabłyśnięcia w tym jakże uroczym światku przegrywów.
blackk pisze:Tak jeszcze a propos Alaski
https://www.focus.pl/artykul/w-ktorym-stanie-usa-mieszkancy-nie-placa-podatku-dochodowego-i-otrzymuja-od-panstwa-dywidende-za
komin pisze:blackk pisze:Tak jeszcze a propos Alaski
https://www.focus.pl/artykul/w-ktorym-stanie-usa-mieszkancy-nie-placa-podatku-dochodowego-i-otrzymuja-od-panstwa-dywidende-za
No to zaden wielki news. Zapewniam Cie ze wlasciciele SU nie mieszkaja na AlascePrzeniesli tam LLC bo jeszcze taniej niz w Wyoming.
Czyli cale zamieszanie wyniklo z tego ze zmienial sie wlasciciel (zapewne tylko na papierze). Szkoda ze SU po prostu nie poinformowalo w jakims rozsadnym komunikacie o co biega i nie byloby calej afery... Ewidentnie kuleje u nich komunikacja z uzytkownikami.
Co do "optymalizacji podatkowej" i Alaski to blackk jestes na dobrym tropie... jesli przeniesiesz sie na Alaske to mozesz nadawac na SU i nie placic podatkow... troche chlodno, ale to tylko drobna niedogodnosc
Btw. jak juz dostaniecie przelewy, to ciekawe czy zmienili tez bank?
Malamala000, ok, dziekijakos sobie poradze, ale doceniam słowność
![]()
Trudniej bedzie miala Przyjazna bo postawic mi to nie jest takie hop siup...chociaz chyba byla mowa tylko o kawie w Starbucksie... to juz o wiele prostsze
Sexy_Lejdis pisze:Teraz kto podziękuję tarocistce? Hahahhabahaha![]()
ruger44 pisze:No widzicie, od początku mówiłem, że wypłaty na 100% ruszą to byłyście pesymistkami, trzeba mieć trochę wiary w naszą cudowną firmę a nie taki wrodzony pesymizm i narzekanie!Sexy_Lejdis pisze:Teraz kto podziękuję tarocistce? Hahahhabahaha![]()
Dawaj mi namiary na nią, jak jest taka nieomylna to chce wiedzieć, kiedy w końcu coś zalicze i kiedy wygram "6" w totka
Ciekawa pisze:hej, to teraz czekamy komu dzisiaj puszczą a komu za 7 dni
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości