Nowy Program Partnerski ShowUp.tv
camerka pisze:sisis pisze:camerka pisze:To taka prosta logika, albo macie nadzieję, że coś się zmieni, albo żyjecie z dnia na dzień i szukacie innych miejsc
na razie to tylko nadzieja, że ShowUp.tv zapłaci. Zawsze jest tak, że część osób dostaje kasę, przedmioty, które kupiło lub zwrot pieniędzy. Pozostaje ta grupa osób, które nigdy nie dostaną kasy, zwrotu, reklamacji. A jak reklamować w Waszym przypadku? Pójdziemy do sądu? Mamy kiepskie wybicie z progu. Musicie sami o siebie zadbać i czekać, a chwilowo zmienić miejsce.
lubimy ShowUp.tv i ShowUp.tv jest popularne, nie wiem tylko jak poradzi sobie bez reklamy na jednak konkurencyjnym rynku. To wszystko pokaże nam czas.
reklam powoli nie ma . Nie dla ludzi, którzy mają blokery![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ci, a takich jest większość nie widzą reklam. Tylko jak nie masz blokera to widzisz, a i tak już niedługo każda wyszukiwarka będzie miała automatyczną opcję blokowania
To już kwestia czasu. Taki jest wymóg rynku.
Większość ludzi z ShowUp.tv, których znam trzeźwo myśli w sprawach finansowych. Trzeba sobie zrobić rachunek zysków i strat i podjąć decyzję co bardziej się opłaca.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
co masz na mysli co bardziej sie oplaca? bardziej sie oplaca wejsc na inne kamerki czy co ? ja bylam na Chaturbate i tam kicha koles dawal mi jakies lewe tokeny porazka poprostu ja mowie ze nie mam ich na koncie a on sie tlumaczyl ze pozniej bede miala je chodzilo o napwiki a pozniej napisalam do administracji Chaturbate i mi pwoeidzieli ze bez dzwieku glosowego tokeny ktore dostalam to sa lewe porazka ze tam wogole cos takiego jest.
te lewe to norma bez dzwięku nigdy nie są prawdziwe biedaki nabierają tak laski. Chaturbate w 2 mies 2 tyś zarobiłam było okej a potem nagle lipa i przestałam transmitować.
msn pisze:Tam u nich w zarządzie (zwał jak zwał) ewidentnie coś yebło... w sumie 4 lata było w normie, kiedyś musi sie coś popsuć. Mi ostatnio odpisali po 10 dniach na maila, także ładny burdel mają.
camerka pisze:Każdy już z 20 dostał super
Przy okazji gdyby kiedyś był kolejny problem odradzam pisać na facebooku do showup. Oni już nie współpracują razem, a facebookowa strona ich chyba jest na etapie wojny bo ładnie smarowali na ShowUp.tv jak wczoraj do nich pisałam.
Pozdrawiam wszystkich :*
sandra112233 pisze:Miejmy nadzieję że te problemy w płynności wypłat,były tylko chwilowe ☺
camerka pisze:Taakie sytuacje zazwyczaj oznaczają spore problemi finansowe ale miejmy nadzieje , że bedzie okey![]()
Ps. Pisałam juz o tym ale tu też napisze bo jedna laska pytała o to , jeżeli zbanują Ci konto , jest prawdopodobieństwo , że zakładając nowe i wpisując tem sam numer konta itp. pieniążki dostaniesz. dzis własnie dostałam a zbanowane konto przed chwilą odblokowali.![]()
![]()
sisis pisze:czy komus dzis zrealizowali wyplaty bo ja czekam i nie moge sie doczekac mam w zleconych z czwartku a jeszcze dzis tez nie zrealizowali przelewu ehhh czyzby znow cos?:(
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość