Napisalam do nich meila czy w nastepnym tygodniu (poniedzialek i sroda) przed swietami beda tez zlecac czy tylko jutro. Czekam na odp
www.ShowUp.blog
onaona222 pisze:Napisalam do nich meila czy w nastepnym tygodniu (poniedzialek i sroda) przed swietami beda tez zlecac czy tylko jutro. Czekam na odp
NastyAnastazja pisze:na realizacje maja 7 dni wiec pieniądze musza dojść w tym czasie
tomoxx pisze:wisi mi przelew z 14 cały czas, ale pewnie za rzadko wypłacam i nie jestem na liście vipówNastyAnastazja pisze:na realizacje maja 7 dni wiec pieniądze musza dojść w tym czasie
powinny, SU nic nie musi, czego najlepszy przykład miałaś ostatnio, ale też mi się wydaje że przyjdą
onaona222 pisze:Napisalam do nich meila czy w nastepnym tygodniu (poniedzialek i sroda) przed swietami beda tez zlecac czy tylko jutro. Czekam na odp
Malamala000 pisze:Dziewczyny a jak to jest z podatkami co miesiąc się płaci do skarbówki 18%?
Malamala000 pisze:Dziewczyny a jak to jest z podatkami co miesiąc się płaci do skarbówki 18%?
komin pisze:w koncu rozkminilem kim jestes na SU DatAsssszachowam dla siebie, ale przyznaje ze ASS zajebisty
![]()
DatAssss pisze:Wszystko zależy od dochodu jaki osiągasz podatek dochodowy 17% masz do kwoty ponad 85k powyżej tej kwoty podatek wzrasta do 32%
A w podatku liniowym 19% masz stałą stawkę podatku bez względu czy zarobisz więcej czy mniej dlatego wybrałam podatek liniowy, skontaktuj się z biurem rachunkowym
ZUS na początku z tego co pamiętam ok 400zł później ponad 600 i z czasem wchodzisz na ok 1500zł
onaona222 pisze:DatAssss pisze:Wszystko zależy od dochodu jaki osiągasz podatek dochodowy 17% masz do kwoty ponad 85k powyżej tej kwoty podatek wzrasta do 32%
A w podatku liniowym 19% masz stałą stawkę podatku bez względu czy zarobisz więcej czy mniej dlatego wybrałam podatek liniowy, skontaktuj się z biurem rachunkowym
ZUS na początku z tego co pamiętam ok 400zł później ponad 600 i z czasem wchodzisz na ok 1500zł
O czyli wynika z tego ze i wiecej niz 85k zloty zarabiasz niekiedu no niezle niezle
Devilek pisze:Jak się spytałam kiedy zostaną zlecone przelewy z poniedziałku to dostałam taka odpowiedź :
Witam,
Zlecone wypłaty są stopniowo i systematycznie realizowane w formie tzw. szybkich przelewów.
pozdrawiam
Devilek pisze:Jak się spytałam kiedy zostaną zlecone przelewy z poniedziałku to dostałam taka odpowiedź :
Witam,
Zlecone wypłaty są stopniowo i systematycznie realizowane w formie tzw. szybkich przelewów.
pozdrawiam
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 27 gości