Devilek pisze:Myślę że te przerwy otworzyły nowe horyzonty dużej ilości dziewczyn, niektóre na polskich, niektóre na zagranicznych, widziałam że Digi całkiem nieźle szło na Stripie i wpadała kasa zbliżona do SU tylko ze z takim plusem ze na większości zagranicznych można też sprzedawać filmiki, podawać onlyfansa i td i nie jest to banowane, można się rozwinąć całkiem nieźle z odrobiną zaangażowania. Ja jakoś jestem przyzwyczajona do SU, ale fajnie ze dziewczyny odważyły się spróbować czegoś innego:)
Otóż to właśnie - ja nie poszłam w kamerki, ale w strony internetowe z ogłoszeniami - sprzedaż bielizny,zdjecia i filmy na zamowienie, pokazy skype oraz dluzsze relacje jako internetowa kochanka dla samotnych...

i naprawde, wierzcie lub nie - SU przy tym to jest...nic. Z reka na sercu, bez sciem i chwalenia powiem tak - mozna spokojnie nawet 2-3 tysiace zarobic w ciagu jednego dnia, jesli ma sie dobre zdjecia,gadane,podejscie i nabija nowe osoby - seks biznes to naprawde cos.. jak wiemy na SU za podawanie danych jest ban... a sa strony bez ograniczen, wiadomo trzeba troche sie przylozyc i byc otwartym, wygadanym , miec pomysl - ale uwierzcie mi, nawet stojac w biedronce w kolejce moglam sobie pisac i zarabiac...
Ciesze sie dziewczyny, ze SU wraca do normy bo przykro bylo czytac niektore posty.. Ja mimo wszystko zycze wam powodzenia. Na SU pewnie sobie bede wchodzic bo lubie miec SU odpalone jak nie moge spac i ogladam seriale, ale fajnie ze wiele z nas poszlo w innym kierunku i wyszlo na tym lepiej. Buziaki pa