DatAssss pisze:Malamala000 pisze:Bo wcześniej ani mieli jakiś bank spółdzielczy a teraz oni maja alior bank ?
Pewnie chodzi o to że doszły dziewczynom które mają konto w Alior Banku
BlackMidnightAngel_ pisze:Dziewczyny mi właśnie pieniądze weszły na konto. Alior:)
modlicha pisze:DatAssss pisze:Malamala000 pisze:Bo wcześniej ani mieli jakiś bank spółdzielczy a teraz oni maja alior bank ?
Nie. Ja mam w alior i doszedl mi tylko jeden z 3. Kolezance,która ma w alior nie puscili wcale a ma z 9 i 12.
onaona222 pisze:modlicha pisze:DatAssss pisze:Malamala000 pisze:Bo wcześniej ani mieli jakiś bank spółdzielczy a teraz oni maja alior bank ?
Nie. Ja mam w alior i doszedl mi tylko jeden z 3. Kolezance,która ma w alior nie puscili wcale a ma z 9 i 12.
A zlecili Ci 3?
Devilek pisze:A wyszły wszyskim? Ja mam z 12 tego przelew wiszący, na Pekao SA.
modlicha pisze:DatAssss pisze:Malamala000 pisze:Bo wcześniej ani mieli jakiś bank spółdzielczy a teraz oni maja alior bank ?
onaona222 pisze:Devilek pisze:A wyszły wszyskim? Ja mam z 12 tego przelew wiszący, na Pekao SA.
Mi tez m.in z 12.11 wisi . Tez na PkO zlecalam ale BP
DatAssss pisze:modlicha pisze:DatAssss pisze:Malamala000 pisze:Bo wcześniej ani mieli jakiś bank spółdzielczy a teraz oni maja alior bank ?
Czyli chcesz mi powiedzieć że SU ci zrealizowało 3 przelewy ale doszedł 1a może masz tak jak ja że zleciłaś 3 przelewy (przed LOCKDOWNEM) ale zrealizowany masz tylko 1 który masz na koncie
Devilek pisze:onaona222 pisze:Devilek pisze:A wyszły wszyskim? Ja mam z 12 tego przelew wiszący, na Pekao SA.
Mi tez m.in z 12.11 wisi . Tez na PkO zlecalam ale BP
To może będą puszczać jakoś stopniowo, wczoraj chyba o 16 zlecili część, to może dziś też o 16 puszcza kolejną część przelewów, już i tak trochę lepiej bo chociaż coś ruszyło.
DatAssss pisze:Nie mogły ci przyjść 3 przelewy skoro ZREALIZOWANY masz tylko 1przecież to jest normalne
tomoxx pisze:modlicha, tak poza wypłatami i panelem (do 16 odblokują na 95% ), jaki jest sens nie nadawania, przecież to co zarobicie przez ten czas i tak będzie Wasze ? rozumiem te co mają inne zajęcia, ale te z Was które tylko zarabiają na SU, jeśli powodem jest brak panelu, to jest to średni powód, tak IMO
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 17 gości