Coraz ciekawsze teorie się ru tworzą. Pewnie brutalnie to zabrzmi dla niektórych ale kilka faktów.
1. SU nie jest głównym produktem w portfelu właścicieli, co najwyżej przegródką na drobne i to 10-5 groszówki. Wiesz że je masz ale tam nie zaglądasz.
2. Ono nie ma zarabiać milionów, ma być i tyle. To ciagle topowa strona erotyczna w Polsce, i dobrze ją mieć bo koszty z nią związane są małe.
3. Jak Wy przestaniecie nadawać to inne zabiorą wasze żetony, Ci którzy na SU wchodzą codziennie jak nie u Was wydadzą u innej, rynek nie znosi próżni.
4. Te co zarabiają mniej tylko czekają aż znikną topki na jakiś czas i będą się mogły przebić.
5. Nigdy nie bezie tak ze nawet 40% z Was przestanie nadawać, bo nawet po tym co się tu dzieje widać że skaczecie sobie do oczu, mimo iż się nie znacie itp, to jesteście wobec siebie bardzo zawistne.
5. Teorie że SU Wam wypłaci jak im pogrozicie wrzucicie na tą samą półkę co książki o płaskiej ziemi.
5. Kasa będzie między 7 a 16( wiem od wróżki)
6. Jak widzicie wpłacać można, i z tym nie było problemu, spółkę przepisali, czyli wiedzą że wypłacać będą mogli, musza być sprawdzeni pod względem obrotu pieniędzmi niewiadomego pochodzenia ( handel ludźmi, obrót nakrotykami itp), musza wyjaśnić że to są legalne pieniądze co nie jest do końca takie proste. Czysto teoretycznie można kupić anonimowo kilkadziesiąt tysięcy żetonów przez bit coin, odpalić ukryta dać napiwek, wypłacić i skasować konto.
7. A co do relacji Wy - SU. Z całym szacunkiem i nie pisze tego w odniesieniu do wszystkich, ale SU ma Was w takim samym poważaniu jak niektóre z Was swoich widzów( per, idiota co mi wysyła kasę) - dla SU jesteście odpowiedzialne za transfer pieniędzy od kupujących do SU, bierzecie za to gigantyczne prowizje i tyle.
Nie ma co idealizować SU jako firmy z która współpracujecie. Przy ich pozycji w Polsce, maja tą pewność że na miejsce jednej pojawi się druga.
Zreszta już widać trend dziewczyn ze wschodu które tez sobie zaczynaja świetnie radzić.
Nie chciałem żadnej z Was urazić, ale trochę przejrzyjcie na oczy, pracujecie w Firmie która ma niskie standardy obsługi bo taka ma być, dlatego cały czas się ukrywa pod jednoosobowymi spółkami. I pretensje Wasze poparte kwestiami moralnymi że powinni, jak mogli. Że są święta itp, możecie położyć na tą samą półkę co pomysłu na strajki. Poświęcicie 10 minut i przeczytajcie Regulamin, na ich wszystkie zachowania się zgodziliście. Wiem że napisane jest że kasa do 7 dni, ale nie ma tam ani słowa co będzie jak nie będzie kasy lub będą opóźnienia.
Jedyne co w tym przypadku zostaje to czekać. Pisanie mali do automatu który raz na 2 tyg wyrzuci odpowiedz do wszystkich jest bez sensu.