www.ShowUp.blog
tomoxx pisze:To że zmieniają spółkę to było pewne, ale byłem przekonany że pozostaną w USA, z Gibraltarem mnie zaskoczyli. Dla nich plus taki że pewnie przelewy będą mieli tańsze. Ale mimo wszystko lokalizacja zaskakuje. Tak czy inaczej, wypłaty zaraz rusza i na 2,5 roku będzie spokój![]()
Miłego wydawania
tomoxx pisze:To że zmieniają spółkę to było pewne, ale byłem przekonany że pozostaną w USA, z Gibraltarem mnie zaskoczyli. Dla nich plus taki że pewnie przelewy będą mieli tańsze. Ale mimo wszystko lokalizacja zaskakuje. Tak czy inaczej, wypłaty zaraz rusza i na 2,5 roku będzie spokój![]()
Miłego wydawania
Kropelka pisze:Czyli koło 6 tygodni, a nie 2-3... no to będziemy mieli nowy rok na bogato, a ze świętami to się zobaczy
Marmeid pisze:dlaczego w rublach, Gibraltar jest brytyjskim terytorium zamorskim
Marmeid pisze:tomoxx pisze:To że zmieniają spółkę to było pewne, ale byłem przekonany że pozostaną w USA, z Gibraltarem mnie zaskoczyli. Dla nich plus taki że pewnie przelewy będą mieli tańsze. Ale mimo wszystko lokalizacja zaskakuje. Tak czy inaczej, wypłaty zaraz rusza i na 2,5 roku będzie spokój![]()
Miłego wydawania
Tomoxx,i jak myślisz, jak długo będą utrzymywać płatności?
komin pisze:Kropelka, no ale teraz to nawet swojego kutasa postawie na to ze beda wyplaty. kiedy to nie wiem, ale beda...Marmeid pisze:dlaczego w rublach, Gibraltar jest brytyjskim terytorium zamorskim
kurde...to nie wiem..to moze w funtach
Marmeid pisze:Tomoxx,i jak myślisz, jak długo będą utrzymywać płatności?
komin pisze:Kropelka, no ale teraz to nawet swojego kutasa postawie na to ze beda wyplaty. kiedy to nie wiem, ale beda...
kurde...to nie wiem..to moze w funtach
Marmeid pisze:co to cashBill?
komin pisze:CashBill dodali do operatorow platnosci, ale chu z tym skoro ten tez nie obsluguje kart bezposrednio.
Sexy_Lejdis pisze:Nie wiem czy wiecie ale lada moment ruszą
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 36 gości