LobodA pisze:Jestes tu żeby hejtowac i reklamować inne strony czy serio interesuje Cie coś się dzieje?
Jestem tu bo mam taki kaprys. Siedzę na SU podejrzewam dłużej od Ciebie wiec skończ głupio gadać, że reklamuje inne strony.. nieee najlepiej to będę siedzieć jak Ty z rozłożonymi rękoma i płakać, że nie mam na czynsz i muszę od ojca pożyczać... bo czekam aż SU mi wypłaci pieniądze bo tak bardzo im ufam......

Skończ już naprawdę. Żyj sobie w swoich przekonaniach, domysłach i żyj nadzieja. W końcu nadzieja matka głupich. Jednego nie kumam. Ktoś kto zarabia niby 15 koła musi pożyczać pieniądze od taty i przezywać co dwa dni czy był przelew... nie ima mi się to i nie łykam Twoich bajeczek. Masz rozdwojenie jaźni bo raz piszesz, ze jesteś spokojna bo masz hajs itp a po chwili, ze masakra..... ze to i tamto... zachowujesz się z tymi swoimi terminami conajmniej jakbyś miała z nimi współpracę moderatorką.. a prawda jest taka, ze wyżej srasz niż dupe masz i większość osób tu się z Ciebie nabija. Zwłaszcza na czacie.

przejrzyj na oczy dziewczyno i skończ robić z siebie pośmiewisko. Tyle w temacie i nawet mi nie odpisuj bo szkoda mi dyskusji dalszej z osoba na Twoim poziomie.
A co do „ Jesteś tu żeby reklamować strony... „ Nie interesuj się od czego tu jestem bo to nie Twój zastany biznes. Biznes masz na SU wiec idź na privy i skończ pierdolić.